Adresstickers geboortekaartjes

Via deze pagina kun je géén adresetiketten bestellen. Dit kan alléén via 'Mijn account’. Daar staat bij Bibliotheek ‘Mijn adressen & etiketten’ en wordt precies uitgelegd hoe je je favoriete design kiest en adressen kunt toevoegen. Kijk hier voor meer informatie > Wel vind je op deze pagina een overzicht van alle adresstickers die we aanbieden.

Aantal producten per pagina:

Adresstickers geboortekaartjes

Vorige 1 2 3


Adresstickers geboortekaartjes

Verstuur je geboortekaartjes extra mooi in bijpassende enveloppen, met daarop een adresetiket in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Hoe leuk is dat? De adresstickers kun via je account eenvoudig laten bedrukken met de gewenste adressen. Je kunt de adresetiketten ook bestellen met ontwerp, maar zonder adressen. Dan kun je de adressen er zelf op schrijven. Dat kan handig zijn als je nog niet precies weet wie je allemaal een kaartje wilt sturen of als je nog niet alle adressen hebt.

Adresstickers bestellen: hoe werkt dat?

Via je account kun je gemakkelijk de adressen via een exceldocument inladen in ons systeem. Maak een account aan, vanuit daar kun je naar ‘Mijn adressen & etiketten’. Daar kun je de adressen invoeren. Kies vervolgens het gewenste ontwerp en lettertype voor je adresetiket. Tenslotte plaats je de adresetiketten in je winkelmandje en ga je naar bestellen. Hier vind je meer informatie >

Adresstickers bestellen en ontvangen

Je kunt de adresetiketten samen met je geboortekaartjes bestellen, dan ontvang je ze allemaal samen in één pakket op hetzelfde moment. Voor dat pakket ontvang je wel een track en trace code zodat je precies kunt zien wanneer je je pakket kunt verwachten.

Je kunt de adresstickers ook los bestellen. Dan worden ze verzonden met de gewone brievenbuspost (zonder track en trace) en is de levertijd 3-4 werkdagen.

Adresstickers: wanneer bestellen?

Het kan handig zijn om de adresstickers al van te voren te bestellen, tijdens je zwangerschap. Als je dit doet samen met je enveloppen dan kun je de adresstickers meteen alvast op de enveloppen kunt plakken (samen met de postzegels). Dat scheelt weer in je kraamweek!

Sluitstickers geboortekaartjes

Maak de verzending van je geboortekaartjes helemaal compleet met bijpassende sluitstickers. Daarmee kun je de envelop gemakkelijk dicht plakken.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code