• Eerste proefdruk GRATIS
  • Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt!
  • Uitgebreide collectie & mooie kwaliteit
Thema
 Toon meer

Adresstickers geboortekaartjes

Ervaar de voordelen van adresstickers! Hiermee kun je je geboortekaartjes nóg mooier versturen, en het scheelt bovendien een hoop schrijfwerk. Laat het adresstickers printen aan ons over: jij hoeft ze straks enkel op te plakken. De adresstickers kun via je account eenvoudig laten bedrukken met de gewenste adressen. Je kunt de adresetiketten ook bestellen met ontwerp, maar zonder adressen. Dan kun je de adressen er zelf op schrijven. Dat kan handig zijn als je nog niet precies weet wie je allemaal een kaartje wilt sturen of als je nog niet alle adressen hebt. 

Adresstickers bestellen: hoe werkt dat?

Via je account kun je gemakkelijk de adressen via een exceldocument inladen in ons systeem. Maak een account aan en navigeer naar ‘Mijn adressen & etiketten’. Kies het gewenste ontwerp en lettertype voor je adresetiket, en upload het bestand met alle adressen. Tenslotte plaats je de adresetiketten in je winkelmandje en ga je naar bestellen. Meer informatie vind je in dit artikel over adresstickers.

Adresstickers bestellen en ontvangen

Je kunt de adresetiketten samen met je geboortekaartjes bestellen, dan ontvang je ze allemaal samen in één pakket op hetzelfde moment. Voor dat pakket ontvang je een track en trace code zodat je precies kunt zien wanneer je je pakket kunt verwachten. Je kunt de adresstickers ook los bestellen. Dan worden ze verzonden met de reguliere brievenbuspost (zonder track en trace) en is de levertijd 3-4 werkdagen.

Adresstickers: wanneer bestellen?

Het kan handig zijn om de adresstickers al van te voren te bestellen, tijdens je zwangerschap. Als je dit doet samen met je enveloppen dan kun je de adresstickers meteen alvast op de enveloppen kunt plakken (samen met de postzegels). Dat scheelt weer in je kraamweek!

Sluitstickers geboortekaartjes

Maak de verzending van je geboortekaartjes helemaal compleet met bijpassende sluitstickers. Daarmee kun je de envelop gemakkelijk dicht plakken.