Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Enveloppen formaat

Romantische geboortekaartjes

Hartjes, hartjes en nog eens hartjes. Helemaal verliefd op de kleine? Neem dan een kijkje bij de romantische stijl, dit zijn vooral kaartje met lieve hartjes! Erg leuk al is er een kleine onderweg. Het juiste kaartje gevonden? Bestel gratis een proefdruk!

Filter
Filters

Romantische geboortekaartjes

‘A moment in my tummy, a lifetime in my heart’. De liefde die je als moeder voor je kind voelt is onvoorwaardelijk en grenzeloos. Laat die liefde terugkomen op het geboortekaartje in de vorm van lieflijke hartjes, zachte pasteltinten, prachtige bloemetjes en sierlijke letters.

Geboortegedichtje

Maak je geboortekaartje extra speciaal met een prachtige tekst of geboortegedichtje. Dit kun je plaatsen op de voorkant, maar ook op de achterkant of de binnenkant van de kaart. Ter inspiratie hebben wij wat mooie geboorteteksten voor je verzameld. Je kunt ze gemakkelijk bekijken per categorie.  

Romantisch lettertype

Behalve de kleuren, de illustraties en de tekst, zorgt het lettertype ook voor een bepaald gevoel en stijl van het geboortekaartje. Voor een romantisch geboortekaartje kun je kiezen voor een sierlijk lettertypes of één van de andere lettertypes.

Spelen met kleur en tekst

Probeer ook eens te spelen met de kleur van je tekst. Ton sur ton, een combinatie van lichte en donkere tinten in dezelfde kleur, kan een heel mooi effect geven. Bijvoorbeeld als je een donkerroze tekst op een lichtroze achtergrond zet.