Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Vrolijk
Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Vrolijk

Vorige 1 2 3


Vrolijke geboortekaartjes

Jij wilt gewoon een vrolijk geboortekaartje, een kaartje waar je blij van wordt. Want de geboorte van je baby is een blijde gebeurtenis. In ons assortiment vind je vrolijke geboortekaartjes met dieren zoals een aap, giraf, beer of konijn. Je kunt je kaartje zelf aanpassen naar wens met een andere tekst, kleur of lettertype.

Grappige geboorteteksten

Op een vrolijk geboortekaartje kun je ook een leuke tekst zetten. Wij hebben een aantal grappige geboorteteksten voor je verzameld. Zoals ‘Wat ooievaar? Niks ooievaar! Gewoon van hupsakee, en toen kwamen er twee!’ Wanneer er een broertje of zusje bij komt, kun je ook een tekst kiezen daarbij past.

Broer of zus tekst

Het is ook leuk om de tekst zo te schrijven dat het lijkt alsof de oudere broer of zus het zegt. Zoals ‘Wil je mijn broertje/zusje zien? Bel dan even, anders slaapt hij/zij misschien.’

Vrolijk verzenden

Verstuur jouw geboortekaartjes in een mooie envelop en maak een vrolijke sluitsticker die past bij het geboortekaartje. Zo geef je de ontvanger alvast een leuke sneakpeek wanneer zij jouw kaartje op de deurmat vindt. Daarbij scheelt het ook een hoop gedoe met enveloppen dichtlikken!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code