• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Waterverf geboortekaartjes

Vind een uniek geboortekaartje in de waterverf collectie. Leuke geboortekaartjes voor zowel een zoon of dochter! Door de waterverfstijl is de achtergrond subtiel, maar door de hartjes of andere figuurtjes toch erg leuk voor een wanneer er een kleine komt!

Filter
Filters

Artistiek geboortekaartje met waterverf

Ben je op zoek naar een artistiek en uniek geboortekaartje? Kijk dan vooral rond in de collectie geboortekaartjes met waterverf illustraties. De dromerige en zachte pasteltinten passen perfect bij het aankondigen van je pasgeboren baby.

Waterverf combineren

De combinatie van waterverf met hartjes, sterretjes of veertjes maakt het extra lief. Wil je graag kijken hoe het geboortekaartje er in het echt uit ziet? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Handgemaakte uitstraling

Geboortekaartjes met een waterverf achtergrond komen het beste tot hun recht op het papiersoort Linnen, want dit versterkt de schilderachtige look. Dit papier heeft een voelbare linnen structuur en is helder wit van kleur. De canvas uitstraling maakt dit papier zeer geschikt voor geboortekaartjes met penseelstreken en aquarel. Wil je graag een enkel en langwerpig geboortekaartje bestellen? Kies dan voor Klassiek extra dik, zodat de kaart niet te slap wordt.

Kleurrijke geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Een geboortekaartje met waterverf is geschikt voor zowel jongens als meisjes! De waterverf illustraties combineren heel goed met verschillende kleuren zoals babyblauw en babyroze. Hou je het liever neutraal? Ga dan voor een combinatie met geel of zachtgroen.

Vooraf bestellen

Je kunt vooraf alvast je enveloppen, adresstickers en sluitstickers bestellen. Dan hoef je na de geboorte van je baby alleen nog de juiste gegevens door te geven!