Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes ballon

Tussen de collectie van ballonnen geboortekaartjes zit vast een super leuk kaartje voor jouw kleine! Ballonnen op een kaartje is een feestelijk thema, wat erg toepasselijk is bij de geboorte van je zoon of dochter!

Filter
Filters

Geboortekaartje met ballon

Een feestelijk thema voor op een babykaartje. Hier zijn alle geboortekaartjes te zien met een ballon. Het zorgt voor een vrolijk en speels effect. Perfect! Ga jij voor de aquarel stijl of voor strak of minimalistisch? Het kan allemaal!

Schattig thema

Een teddybeer die een ballon vasthoudt prachtig in aquarel geschilderd! Wie wilt dat nou niet? Of een lieve vos die vliegt met een ballon aan zijn hand. Super schattig! Nog niet helemaal jouw favoriet gevonden? Creëer dan zelf het perfecte kaartje, met de zelf ontwerpen kaartjes. Hierbij kan je gebruik maken van de beeldbank en hieruit bijvoorbeeld de leukste ballonnen halen voor op het kaartje!

Extra mooi

Om het geboortekaartje nog meer op te laten vallen kan je de babynaam of details als kleine hartjes of sterretjes laten drukken in folie. Hierdoor glimt bijvoorbeeld de babynaam waardoor het meer eruit springt. Prachtig! Je kan kiezen tussen de volgende foliekleuren goud, roségoud, koper, zwart, zilver en wit. 

Luchtballon

Een normale ballon toch nog niet helemaal het perfecte thema? Neem dan een kijkje bij de luchtballon kaartjes. Hierbij zit bijvoorbeeld een beertje in het mandje van de luchtballon, prachtig in aquarel geschilderd!