• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartje fiets

Leuk! Kondig de geboorte van jouw zoon of dochter aan met een kaartje met een fiets. Ga voor een ontwerp met een kindje op een fiets, of een schattig dier zoals een beer of giraf.

Filter
Filters

Fan van fietsen? Dan is een geboortekaartje met fiets een leuke optie. Zo kun je kiezen uit een lief kindje op een fiets, alleen of met een broertje of zusje. Schattig!


Broertje of zusje op komst?

Wordt jouw kind een grote broer of zus? Dan is het leuk om dat te verwerken in een geboortekaartje. Met bijvoorbeeld twee silhouetten van kindjes, zoals hier op de fiets.

Mooi verzenden

Heb je een prachtig geboortekaartje uitgekozen? Dan komt deze nóg mooier aan met een bijpassende envelop, sluitsticker en adresetiket. Staat het gewenste ontwerp er nog niet bij, dan kun je deze eenvoudig op maat maken in de editor.

Gratis proefdruk

Je wilt vast weten hoe een kaartje er in het echt uitzien. Daarom krijg je van ons het eerste proefdruk gratis, zodat je weet wat je kunt verwachten. Gebruik code WIJPROEF in het winkelwagentje om de korting te activeren. Kies je voor een kaartje op hout of met folie? Dan geldt hier een toeslag voor.