Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Strak
Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Strak

Vorige 1 2


Strakke geboortekaartjes

Voor jou geen kaartjes met poespas en zwierige frutsels, jij houdt van clean en strak. Een paar gekleurde vlakken of een mooi lijnenspel, dat is helemaal jouw stijl! Onze ontwerpers zijn altijd bezig met het volgen van de laatste trends en zij ontwerpen moderne geboortekaartjes van deze tijd.

Meisjes, jongens en tweelingen

In onze collectie zijn strakke geboortekaartjes te vinden voor jongens, meisjes en tweelingen. Weet je nog niet wat het wordt of wil je het nog niet weten?

Neutrale kleuren

Maak een strak geboortekaartje met neutrale kleuren of zwart-wit, dat kan voor zowel een jongen als een meisje. Natuurlijk kun je ook twee versies maken: één voor een jongen en één voor een meisje.

Strak lettertype

Behalve het ontwerp, formaat en de kleuren, draagt ook het gekozen lettertype bij aan het gevoel en stijl van het geboortekaartje. Voor een strakke kaart kun je kiezen voor één van negen strakke lettertypes, waarvan er twee vet zijn. Het geeft ook een strak effect wanneer je de naam van je baby helemaal in hoofdletters schrijft.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code