• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder

Geboortekaartjes sprookjes

Een leuk thema om toe te passen op je geboortekaartje! Sprookjesfiguren op een geboortekaartje maken het kaartje uniek, door de mooie handgemaakte illustraties in aquarel stijl. Prachtig voor wanneer jouw kleine wordt geboren! Ontdek het sprookjesbos met een fee, schattige hertjes en een meisje die voor een kasteel op een boomstam zit.

Ook leuk: Bosdieren | Bloemen | Aquarel

Filter
Filters

Thema sprookjes op geboortekaartje

Jouw kleine is geboren en je wilt een leuk geboortekaartje, logisch! Je zit dan zeker bij het juiste adres. Bij WIJ Geboortekaartjes vind je kaartjes met het thema sprookjes, mooi in aquarelstijl geschilderd. Super schattig voor wanneer jouw kleine meid of jongen wordt geboren! Op de kaartjes vind je bijvoorbeeld een fee of een meisje voor een kasteel in het sprookjesbos. Prachtig!

Sprookjes kaartjes met folie

Een geboortekaartje uniek maken? Laat de babynaam van jouw kleine dan stralen in folie. Je kan verschillende elementen op een geboortekaartje laten drukken in folie. Er komt dan een glimmend laagje overheen. Dit zorgt voor een prachtig effect!

Zelf maken

Kaartje nog niet helemaal compleet? Kleed het dan aan met onze mooie illustraties uit de beeldbank. Helemaal in een creatieve bui? Maak dan het geboortekaartje helemaal zelf. Hiervoor kan je ook de beeldbank gebruiken. Hierin vind je allerlei verschillende soorten thema’s, van silhouetten tot natuurpatronen. Kies uit de mooiste lettertypes om de babynaam mooi naar voren te laten komen.

Mooi verzenden

Een prachtig geboortekaartje wordt nóg leuker om te verzenden met bijpassende sluitsticker, envelop en adresetiket. Met leuke stickers om de envelop dicht te plakken, en neem ook eens kijkje bij de adresstickers. Allemaal in het thema van sprookjesfiguren. Super leuk!

Gratis proefdruk

Heb je het geschikte geboortekaartje gevonden? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF. Zo krijg je het kaartje in het echt te zien en kan je eventuele fouten er nog uit halen.