• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Regenboog geboortekaartjes

Regenbogen zijn altijd een goede keuze wanneer er een kleine wordt geboren! Vind het geschikte kaartje voor jouw zoon of dochter. Regenbogen in allerlei stijlen in de collectie van WIJ Geboortekaartjes. Denk aan aquarel regenbogen of juist strakke regenbogen. Prachtig!

Filter
Filters

Regenboog geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een leuk geboortekaartje? Een hip babykaartje met een regenboog is dan iets voor jou. Je kunt kiezen uit verschillende soorten originele kaarten voor jongens en meisjes, met vrolijke kleuren zoals roze, rood en oranje. Zo heb je handgemaakte, watercolor en moderne regenbogen. Voor iedere jongen en meisje is er dus een uniek kaartje!

Het symbool en betekenis van de regenboog

Een regenboog is niet alleen heel mooi om te zien, maar kan daarnaast nog een speciale betekenis hebben. Zo staat het voor hoop en belofte, en verbondenheid. Bijvoorbeeld een brug tussen hemel en aarde. Maar ook het teken dat regen en zon samen wat unieks creëren: een prachtige, oogverblindende regenboog. Een mooi symbool, in het bijzonder voor regenboogkindjes. 

Schattig of stoer geboortekaartje

Bij het uitzoeken van je favoriete geboortekaartje is het handig om goed te kijken wat bij je past. Wil je graag een lief en schattig geboortekaartje of ga je liever voor een stoere regenboog? In de editor kun je verschillende ontwerpen kiezen. Zo kun je het perfecte kaartje opstellen voor jouw baby. Maak het helemaal af met bijpassende sluitstickers en adresstickers in dezelfde stijl!

Gratis regenboog kaartje bestellen

Heb jij een kaartje gevonden die je in het echt wilt vasthouden? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF. Zo zie je hoe het ontwerp van de regenboogkaart eruit komt te zien op papier