Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Extra bijzonder
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Hout

Bijzonder en natuurlijk: een geboortekaartje gedrukt op écht hout. Het kaartje is 2 mm dik, dus goed stevig. En het berkenhout is een echt natuurproduct. Hierdoor ziet elk kaartje er uniek uit met zijn eigen lichte nerfstructuur.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Hout

Vorige 1 2


Geboortekaartjes van hout

Je geboortekaartje laten drukken op hout, hoe bijzonder is dat! 

Houten geboortekaartjes bedrukking

Een geboortekaartje van hout is het mooiste als je hem níet helemaal bedrukt met een achtergrondkleur, maar alleen wat elementjes erop zet. Want het hout ís al eigenlijk de achtergrondkleur. Door te kiezen voor natuurlijke kleuren en elementen past dat extra mooi bij het hout van je geboortekaartje. 

Belangrijk: er kan géén wit gedrukt worden op een houten achtergrond. Als je kiest voor een tekst of element in een witte kleur, dan wordt dit níet gedrukt en zal het er níet wit uit zien, maar 'transparant' worden op je houten kaartje. Let er dus op dat je alleen donkere kleuren gebruikt.

Proefkaartje van hout?

Om te bekijken of jouw houten geboortekaartje helemaal naar wens is, is het belangrijk om van te voren een proefkaartje te bestellen. Een proefkaartje met hout is prijzig, daarom vragen we hiervoor een toeslag van € 5. Gebruik hiervoor de code WIJPROEF.

Geboortekaartjes van hout bestellen?

Wanneer je geboortekaartjes wilt bestellen betaal je gewoon voor het formaat van je kaartje + een toeslag van € 2,05 voor het hout. Geboortekaartjes van hout kennen een langer drukproces. Daarom hanteren we hierbij ook een langere levertijd. Hiervoor houden we 3 tot 5 werkdagen aan. Geboortekaartjes op hout kun je bestellen vanaf 30 geboortekaartjes. 

Houten geboortekaartjes mooi verzenden

Voor het verzenden van je houten geboortekaartjes kies je bijpassende enveloppen in het juiste formaat en een kleur naar keuze. Heb je geen zin om de adressen met de hand te schrijven? Denk dan eens aan adresetiketten! Het scheelt een hoop schrijfwerk en het staat ook erg mooi. Deze adresstickers kun je ook laten aansluiten bij de stijl van je geboortekaartjes. Ook voor het dicht maken van je enveloppen hebben we een stijlvolle oplossing: sluitstickers! Zo maak je de verzending van je geboortekaartje helemaal mooi.

Een houten kaartje is iets zwaarder dan papier, daarom heb je voor de verzending van een houten geboortekaartje 2 postzegels nodig. Alleen een houten kaartje op het formaat 10x15 cm kun je nog wel met 1 postzegel versturen.

Geboortekaartjes met houtlook steigerhout

Vind je hout wel mooi voor je geboortekaartje, maar is écht hout niet helemaal jouw ding of vind je het toch wat prijzig, denk dat eens aan houtlook, zoals met een afbeelding van steigerhout.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code