Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes van hout

Uniek: een geboortekaartje op écht hout! Laat het ontwerp printen op berkenhout van 2 mm dik. Een mooie manier om het geboortekaartje extra te laten opvallen. Kies jouw favoriete ontwerp en bestel een proefdruk. Let op: witte kleuren zijn niet zichtbaar op hout.

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder
  • Enveloppen formaat

Geboortekaartjes van hout

Je geboortekaartje laten drukken op hout, hoe bijzonder is dat! 

Houten geboortekaartjes bedrukking

Een geboortekaartje van hout is het mooiste als je hem níet helemaal bedrukt met een achtergrondkleur, maar alleen wat elementjes erop zet. Want het hout ís al eigenlijk de achtergrondkleur. Door te kiezen voor natuurlijke kleuren en elementen past dat extra mooi bij het hout van je geboortekaartje. 

Belangrijk: er kan géén wit gedrukt worden op een houten achtergrond. Als je kiest voor een tekst of element in een witte kleur, dan wordt dit níet gedrukt en zal het er níet wit uit zien, maar 'transparant' worden op je houten kaartje. Let er dus op dat je alleen donkere kleuren gebruikt.

Proefkaartje van hout?

Om te bekijken of jouw houten geboortekaartje helemaal naar wens is, is het belangrijk om van te voren een proefkaartje te bestellen. Een proefkaartje met hout is prijzig, daarom vragen we hiervoor een toeslag van € 5. Gebruik hiervoor de code WIJPROEF.

Geboortekaartjes van hout bestellen?

Wanneer je geboortekaartjes wilt bestellen betaal je gewoon voor het formaat van je kaartje + een toeslag van € 2,05 voor het hout. Geboortekaartjes van hout kennen een langer drukproces. Daarom hanteren we hierbij ook een langere levertijd. Hiervoor houden we 3 tot 5 werkdagen aan. Geboortekaartjes op hout kun je bestellen vanaf 30 geboortekaartjes. 

Houten geboortekaartjes mooi verzenden

Voor het verzenden van je houten geboortekaartjes kies je bijpassende enveloppen in het juiste formaat en een kleur naar keuze. Heb je geen zin om de adressen met de hand te schrijven? Denk dan eens aan adresetiketten! Het scheelt een hoop schrijfwerk en het staat ook erg mooi. Deze adresstickers kun je ook laten aansluiten bij de stijl van je geboortekaartjes. Ook voor het dicht maken van je enveloppen hebben we een stijlvolle oplossing: sluitstickers! Zo maak je de verzending van je geboortekaartje helemaal mooi.

Een houten kaartje is iets zwaarder dan papier, daarom heb je voor de verzending van een houten geboortekaartje 2 postzegels nodig. Alleen een houten kaartje op het formaat 10x15 cm kun je nog wel met 1 postzegel versturen.

Geboortekaartjes met houtlook steigerhout

Vind je hout wel mooi voor je geboortekaartje, maar is écht hout niet helemaal jouw ding of vind je het toch wat prijzig, denk dat eens aan houtlook, zoals met een afbeelding van steigerhout.