Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Konijntje
Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Konijntje

Vorige 1 2 3


Geboortekaartje met konijntjes

Houd jij van dieren? Bekijk dan eens onze collectie geboortekaartjes met konijntjes! De illustraties variëren van klassieke tot moderne konijntjes en zijn uit te breiden met andere diertjes of details zoals bladeren en bomen. De geboortekaartjes zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt én zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen.

Schattig of stoer?

Zo kun je voor een lief en schattig geboortekaartje gaan, maar het ook wat stoerder maken door kleuren te wijzigen. Maak je geboortekaartje met dieren helemaal af met een lief geboortegedichtje.

Lief klein konijntje

Een konijntje wordt vaak in verband gebracht met zachte, schattige knuffels of een lief huisdier om voor te zorgen.

Mooie combinatie 

Een geboortekaartje met konijntjes is heel mooi in combinatie met babyroze of babyblauw. Weet je het geslacht nog niet? Ontwerp dan alvast 2 geboortekaartjes (jongen en meisje) of gebruik een neutrale kleur. Na de geboorte van je baby hoef je alleen de achtergrond van het kaartje nog te wijzigen. Je mag altijd een gratis proefkaartje bestellen om te kijken of het kaartje bij je past. Dit doe je met de code WIJPROEF.

Broertje of zusje erbij!

Een geboortekaartje met konijntjes is ook leuk als er een broertje of zusje op komst is. Zo kun je heel mooi jullie gezinsuitbreiding laten zien met 2 konijntjes op het geboortekaartje. Daarnaast betrek je ook je oudste kind bij de geboorte van zijn broertje of zusje. 

Sluitsticker en envelop

Heb je je favoriete geboortekaartje uitgekozen? Kijk dan ook eens naar de bijpassende sluitstickers en enveloppen in dezelfde (of juist contrasterende) kleur als je geboortekaartje. Handig: de enveloppen kun je samen met de adresstickers al vooraf bestellen!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code