Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes BORA

Deze vrolijke geboortekaartjes zijn ontworpen in de lijn van de boekjes van BORA. Hét kaartje gevonden? Pas de teksten gemakkelijk aan naar wens en bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes BORA

Vorige 1 2


Unieke geboortekaartjes van BORA

Deze speelse lieve dieren zijn afkomstig van de boekjes van BORA. En nu zijn ze ook te vinden op deze vrolijke geboortekaartjes! Exclusief te vinden bij WIJ Geboortekaartjes. 

Dieren uit de jungle en de zee

Er zijn een hoop speelse lieve dieren te zien op de geboortekaartjes van BORA. Er zijn dieren uit de jungle. Zoals de cheetah en de leeuw. De cheetah houdt ervan om te springen of zich te verstoppen in het hoge gras. Er zijn ook verschillende zeedieren te zien zoals de walvis, het zeepaardje, de krab en de narwal! De narwal is een soort dolfijn met een hoorn, de eenhoorn van de zeedieren!

Heb je deze dieren al gezien?

De luiaard ligt lekker te slapen op een tak, of hij hangt eraan! De alpaca staat er vrolijk bij en het muisje speelt met de vlieger. Verder zijn er ook geboortekaartjes met een beer, een koala en een krokodil.

Geboortekaartjes verzenden met gemak

Verzend je geboortekaartje extra mooi en met gemak door het gebruik van adresstickers en sluitzegels. Zo hoef je niet alle adressen met de hand te schrijven en enveloppen dicht te likken. Dat scheelt! Wist je dat er ook speciale bijpassende BORA sluitstickers zijn? Dat maakt het echt helemaal af. 

Gratis proefkaartje

Wanneer jij weet welk geboortekaartje je het mooiste vindt, kun je een proefkaartje bestellen om te bekijken hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Met de code WIJPROEF ontvang je het eerste proefkaartje gratis!

Levertijden

Wanneer je geboortekaartjes zonder extra bewerkingen voor 12.00 uur bestelt, worden ze diezelfde dag gedrukt en verzonden. Afhankelijk van de post worden de kaartjes de volgende dag bij je geleverd, ook op zaterdag. Wanneer je op vrijdag ná 12.00 uur bestelt, dan worden de kaartjes de daarop volgende maandag gedrukt en verzonden en zul je de kaartjes op dinsdag ontvangen. Er zijn enkele uitzonderingen op de levertijden.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code