Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Confetti

Feestelijk zijn deze geboortekaartjes met confetti: stipjes, spetters, sterretjes of hartjes voor een jongen of een meisje. Tip: maak je confetti extra bijzonder door dit te laten drukken in goudfolie. Heb je een mooi kaartje gevonden? Bestel een gratis 1e proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Confetti

Vorige 1 2 ... 7


Geboortekaartjes met confetti

Na de geboorte van je baby heb je natuurlijk iets te vieren! Je hebt een nieuw mensje op de wereld gezet en iedereen mag het weten. De geboortekaartjes met confetti maken het extra feestelijk.

Leuke tip

Leg voor de geboorte van je baby wat losse confetti klaar om bij je geboortekaartjes te voegen. Zo wordt het helemaal een feestje om het kaartje te ontvangen. Ben je benieuwd naar de prijs van de geboortekaartjes? Lees bij de veelgestelde vragen hoe je dit kunt berekenen.

Stippen, sterren en blokjes

Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk in de collectie geboortekaartjes met confetti. Zo kun je kiezen voor stippen, maar een geboortekaartje met sterren, hartjes of blokjes behoort ook tot de mogelijkheden.

Combineren

Je kunt de confetti combineren met gekleurde vlakken of een kader voor de naam van je baby. Heb je een geboortekaartje met confetti gevonden, maar wil je de kleur, kader of vlakken wijzigen? In de editor kun je nog alle kanten op!

Vrolijke kleuren

De geboortekaartjes met confetti hebben stuk voor stuk vrolijke en hippe kleuren. Zo kun je heel leuk mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor zwarte confetti op een witte achtergrond met okergele details voor een geboortekaartje dat geschikt is voor zowel jongens als meisjes. Met de bijpassende sluitstickers maak je er een feestje van om het geboortekaartje te ontvangen. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code