• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
 Toon meer
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes met stippen

Na de geboorte van je baby is het natuurlijk feest! Je hebt een nieuw mensje op de wereld gezet en iedereen mag het weten. De geboortekaartjes met stippen maken het extra feestelijk. De geboortekaartjes met stippen zijn er in verschillende stijlen. Je kunt kiezen uit grote of kleine stippen, een stippenslinger of voor getekende doodles.

Stippen en kleuren

Kies de stippenprint naar jouw wens en combineer met je favoriete kleur. Ben je benieuwd naar de prijs van de geboortekaartjes? Lees bij de veelgestelde vragen hoe je dit kunt berekenen.

Speelse effecten met stippen

Er zijn verschillende ontwerpen mogelijk in de collectie geboortekaartjes met stippen. Zo kun je kiezen voor een patroon met ronde stippen, maar een geboortekaartje met speelse onregelmatige stippen behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt de stippen combineren met een kader voor de naam van je baby of met gekleurde vlakken.

Kleine wijzigingen

Heb je een mooi geboortekaartje met stippen gevonden, maar wil je de kleur, kader of vlakken wijzigen? In de editor kun je nog alle kanten op!

Mix en match!

De geboortekaartjes met stippen zijn heel geschikt om te mixen en matchen. Ze hebben stuk voor stuk vrolijke en hippe kleuren. Kies bijvoorbeeld voor zwarte stippen op een witte achtergrond met groene details voor een geboortekaartje dat geschikt is voor zowel jongens als meisjes.

Bijpassende sluitsticker en envelop

Met de bijpassende sluitstickers en enveloppen maak je het geboortekaartje helemaal af. Dit kun je van tevoren alvast bestellen, zodat je na de geboorte van je baby alleen nog de details voor je geboortekaartje hoeft door te geven.