Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes met panterprint

Ben jij gek op dieren en dan met name de mooie vachten van wilde dieren? Dan is de collectie geboortekaartjes met panterprint helemaal jouw ding. De panterprints zijn mooi geïllustreerd en leuk te combineren met oudroze, groen of geel.

Sluitsticker en adressticker

Bekijk ook zeker de bijpassende sluitstickers, die je envelop helemaal afmaken en alvast een tipje van de sluier geven. Wil je het jezelf gemakkelijk maken? Bestel dan voor de geboorte alvast adresstickers. Door de adressen te uploaden hoef je niet alles uit te schrijven! 

De dierenprint is hip & happening

Het is je vast niet ontgaan; dierenprintjes zijn hip & happening. Je ziet overal kleding en accessoires in panterprint, leopardprint of zebraprint. De stoere panterprint is nu ook mogelijk op je geboortekaartje! Liever een dier op je geboortekaartje? Kijk dan eens naar de geboortekaartjes met dieren uit de jungle

Kaartje aanpassen

In onze editor kun je het geboortekaartje zelf gemakkelijk aanpassen aan jouw wensen. In de tips voor de opmaak lees je hoe je dit doet.

Panterprint voor jongens en meisjes

Een geboortekaartje met panterprint is geschikt voor zowel jongens als meisjes! De panterprint combineert heel goed met verschillende zachte en stoere kleuren. Hou je het liever neutraal? Ga dan voor een combinatie met geel of groen. Bij het bestellen van je geboortekaartje kan je zelf het papiersoort kiezen. Hierdoor geef je het geboortekaartje een wat stoerdere of juist zachtere look. Eerst even in het echt zien? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code