• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes kraft

Wil je een stoer geboortekaartje voor de kleine? Kies dan voor een kraftstijl babykaartje. In onze collectie vind je allerlei verschillende stijlen en patronen. Kies wat jij mooi vind en bestel een gratis proefdruk met de code WIJPROEF. 

Filter
Filters

Stoere geboortekaartjes in kraft

Wil je graag een stoer geboortekaartje met een authentieke, duurzame look? Dan is een kraft geboortekaartje echt iets voor jou.

Wat is kraft?

Kraft ziet eruit als dik, grof geperst karton en is mooi te combineren met zwarte of witte letters. Zwarte illustraties met een silhouet doen het heel goed op een kraft achtergrond. Geboortekaartjes in kraft stijl zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Heb je iets moois gezien? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Duurzame uitstraling

Geboortekaartjes in kraft stijl hebben een duurzame uitstraling vanwege de geryclede look van papierpulp. Deze geboortekaartjes zien eruit alsof ze gedrukt zijn op kraftpapier, wat een rustieke sfeer geeft. Hierdoor krijg je een stoer en uniek geboortekaartje. Door een langwerpig formaat te kiezen is je geboortekaartje net wat anders dan anders.

Waar moet je rekening mee houden?

Wat komt er allemaal kijken bij het bestellen van een geboortekaartje? Bekijk de do’s & don’ts zodat je precies weet waar je rekening mee kan houden!

Papiersoort en enveloppen

Een geboortekaartje in kraft stijl kun je het beste laten drukken op Klassiek of Klassiek extra dik papier. Door de ruwe structuur doet dit papier denken aan handgeschept papier, waardoor je geboortekaartje echt een kartonnen look krijgt. Het papier heeft een iets gelige kleurtoon en is goed te beschrijven als crème-wit.

Verschillende papiersoorten

Bekijk onze verschillende papiersoorten om te kijken welke opties het beste passen bij jouw wensen. Ben je helemaal weg van kraft papier? Bestel dan zeker de bijpassende kraft enveloppen!