Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Botanical

Op zoek naar een geboortekaartje met botanical elementen? Op deze pagina hebben we alle babykaartjes verzameld met botanische elementen als bloemen, planten, bomen en takjes. Mooi om de natuur zo terug te laten komen op het geboortekaartje. Hét kaartje gevonden? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Botanical

Vorige 1 2 3


Botanical geboortekaartje

Onze collectie botanische geboortekaartjes staat vol met kleurrijke bloemen, planten en bomen. De trendy designs geïnspireerd door de natuur zijn een echte eyecatcher voor jouw geboortekaartje. Als je een natuurliefhebber bent en graag buiten komt, dan past een botanisch geboortekaartje helemaal bij jou.

Kleur veranderen?

Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar is de kleur net niet wat je zoekt? Je kunt het kaartje eenvoudig wijzigen in de editor

Tropische sferen

Een zomers briesje en hoge palmbomen. Zonnestralen schijnen door de grote groene bladeren en de hangmat schommelt zachtjes heen en weer. Als je die heerlijke vakantievibe graag terug laat komen in je geboortekaartje, is een botanisch thema helemaal jouw ding.

Geboortekaartje ontwerpen

Door van tevoren het geboortekaartje al te ontwerpen, hoef je na de bevalling alleen nog de datum, gewicht en lengte aan te passen. Meer do’s & don’ts voor het bestellen van je geboortekaartjes vind je hier.

Botanisch

Ben je zwanger en weet je nog niet of het een jongen of meisje is? Ook dan zijn botanical geboortekaartjes een mooi genderneutraal thema. Bijna alle botanische geboortekaartjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Kleine aanpassingen

Met kleine aanpassingen in de kleur of het lettertype maak je het geboortekaartje net wat stoerder of juist zachter. Zo kun je het geboortekaartje aanpassen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje af met een bijpassende envelop!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code