Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes botanisch

Ben jij fan van bloemen en planten? Dan is een botanisch geboortekaartje misschien wel de perfecte optie! Met een bont gezelschap van planten en bladeren, zoals palmbomen en monstera’s. Kies een hip geboortekaartje en maak ‘m eenvoudig op maat in de editor.

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder
  • Enveloppen formaat

Botanical geboortekaartje

Onze collectie botanische geboortekaartjes staat vol met kleurrijke bloemen, planten en bomen. De trendy designs geïnspireerd door de natuur zijn een echte eyecatcher voor jouw geboortekaartje. Als je een natuurliefhebber bent en graag buiten komt, dan past een botanisch geboortekaartje helemaal bij jou.

Kleur veranderen?

Heb je een mooi geboortekaartje gevonden, maar is de kleur net niet wat je zoekt? Je kunt het kaartje eenvoudig wijzigen in de editor. 

Tropische sferen

Een zomers briesje en hoge palmbomen. Zonnestralen schijnen door de grote groene bladeren en de hangmat schommelt zachtjes heen en weer. Als je die heerlijke vakantievibe graag terug laat komen in je geboortekaartje, is een botanisch thema helemaal jouw ding.

Geboortekaartje ontwerpen

Door van tevoren het geboortekaartje al te ontwerpen, hoef je na de bevalling alleen nog de datum, gewicht en lengte aan te passen. Meer do’s & don’ts voor het bestellen van je geboortekaartjes vind je hier.

Botanisch

Ben je zwanger en weet je nog niet of het een jongen of meisje is? Ook dan zijn botanical geboortekaartjes een mooi genderneutraal thema. Bijna alle botanische geboortekaartjes zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Kleine aanpassingen

Met kleine aanpassingen in de kleur of het lettertype maak je het geboortekaartje net wat stoerder of juist zachter. Zo kun je het geboortekaartje aanpassen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje af met een bijpassende envelop!