Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Kleur
Foto
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes Amsterdam

Woon jij momenteel in Amsterdam en krijgt Amsterdam er binnenkort een extra bewoner bij? Of vind je de grachtenpanden gewoon erg mooi? Neem dan een kijkje bij de geboortekaartjes met de mooie grachtenpanden van Amsterdam er op. De handgemaakte illustraties zijn in aquarel geschilderd. Prachtig!

Filter
Filters

Geboortekaartjes met grachtenpand

De leukste babykaartjes vind je bij WIJ Geboortekaartjes. Deze aquarel kaartjes met de mooie grachtenpanden van Amsterdam zijn super leuk om de geboorte van jouw kleine mee aan te kondigen. Door de ooievaar die op het dak zit naast de waslijn met babykleertjes er aan. Schattig!

Amsterdam

Of je nou wel of niet in Amsterdam woont, het blijft een prachtige stad. Ook erg leuk dus om op het geboortekaartje van jouw kleine terug te laten komen. De kaartjes geven een huizelijke sfeer. Wat je graag naar buiten wilt brengen als jouw baby geboren wordt!

Mooi verzenden

Je verzending compleet maken? Dat doe je aan de hand van de ruime collectie sluit- en adresstickers. Kies hierbij een mooie envelop en het plaatje is compleet.

Geboortebord

Wil je iedereen in de buurt laten weten dat jouw zoon of dochter is geboren? Hang dan een mooi geboortebord op. Dit bord plak je tegen de ramen met zuignappen. Zo weet ook meteen de kraamvisite dat ze bij het juiste adres zijn.