Geboortekaartjes jongen
Geboortekaartjes meisjes
Geboortekaartjes neutraal


Unieke geboortekaartjes bij WIJ Geboortekaartjes


De perfecte geboorte aankondiging vind je bij WIJ Geboortekaartjes. Vind unieke kaartjes voor jongens en meisjes die je zelf eenvoudig op maat kunt maken. Zeker weten of je de juiste hebt gevonden? Bestel dan een gratis proefkaartje met code WIJPROEF. Zo kan je het kaartje goed in het echt beoordelen.

Geboortekaartje op maat

Vind hippe geboortekaartjes in een mooie stijl die bij jouw zoon of dochter past, zoals dieren in het bos of in de jungle, prachtige bloemen of een waterverf print. Of kies een kaartje uit onze exclusieve nijntje collectie. Ook leuk: kaartjes met originele vorm, op hout of met folie! Wil je liever het geboortekaartje zelf maken? Dat doe je eenvoudig in onze editor. 

Mooi verzenden

Heb je het perfecte geboortekaartje gevonden? Verstuur deze in stijl met een bijpassende envelop, voorzien van een adresetiket en mooie sluitsticker in de stijl van het geboortekaartje.

Babykamer decoratie

Op zoek naar mooie babykamer decoratie voor jouw zoon of dochter? Bekijk dan onze unieke behangcirkels op maat. Deze muursticker bestaat uit één geheel waardoor je deze streeploos ophangt. Mooi! In de stijl van het geboortekaartje.

Perfecte geboorte aankondiging

Vind de perfecte geboorte aankondiging voor jouw jongen of meisje bij WIJ Geboortekaartjes. Kies een prachtig geboortebord of raamsticker die bij jouw kleintje past. Perfect in de stijl van het geboortekaartje.


InspiratieUnieke geboortekaartjes

Unieke geboortekaartjes

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je unieke babykaartjes voor een jongen of een meisje. Kies een hip geboortekaartje en personaliseer deze eenvoudig in de editor, of maak een eigen ontwerp.

Vind jouw unieke geboortekaartje »

Versturen met aandacht

Versturen met aandacht

Verzend je geboortekaartjes extra mooi, met een mooie envelop met bijpassende adressticker en sluitzegel, in dezelfde stijl als je geboortekaartje!

Mooi versturen »

Geboortekaartjes met dieren

Geboortekaartjes met dieren

Dieren maken elk geboortekaartje een stukje leuker! Ga voor gezellige dieren in het bos of in de jungle. Zoals een olifant, giraffe of leeuw. Of ontwerp zelf een dieren geboortekaartje.

Bekijk alle dieren kaartjes >>

Exclusieve collectie: nijntje

Exclusieve collectie: nijntje

Alleen bij WIJ Geboortekaartjes vind je nijntje geboortekaartjes. In verschillende kleuren, stijlen en originele vormen en uitsnedes. Vind nu jouw favoriet.

Nijntje geboortekaartjes  »


Exclusieve collectie: Prénatal geboortekaartjes

Waterverf geboortekaartjes

Hoe leuk zijn ze: schattige geboortekaartjes met aquarel. Kies voor een waterverf achtergrond of aquarel illustraties. Uniek, en handgemaakt!

Bekijk waterverf kaartjes >>

Geboorteborden voor op het raam

Geboortebord op het raam

Laat de hele buurt weten dat jullie jongen of meisje is geboren met een prachtig geboorte raambord. In de stijl van het geboortekaartje, of maak een eigen ontwerp.

Vind het perfecte geboortebord >>

Exclusieve collectie: BORA geboortekaartjes

Exclusieve collectie: BORA

WIJ Geboortekaartjes heeft een exclusieve samenwerking met BORA. Bekijk de vrolijke geboortekaartjes met lieve speelse dieren die zijn ontworpen in de lijn van de boekjes van BORA. Ga naar BORA >>

Exclusieve collectie: Prénatal geboortekaartjes

Exclusieve collectie: Prénatal

Ontdek de uitgebreide collectie Prénatal geboortekaartjes, die je kunt matchen met jouw favoriete Prénatal thema. Exclusief bij WIJ Geboortekaartjes. Bekijk de Prénatal geboortekaartjes >>


Geboortekaartjes van hout

Geboortekaartjes van hout

Laat je geboortekaartjes drukken op echt berkenhout. Een bijzonder kaartje, dat altijd uniek is door de nerfstructuur. Kies een leuke print of schattig figuurtje.

Bekijk kaartjes van hout  >>

 

Babynamen

Babynamen

Heb jij babynamen inspiratie nodig? Bekijk de trends in 2022 en de top 50 babynamen. Handig: bekijk direct hoe het kaartje op een geboortekaartje staat!

Vind de perfecte babynaam >>

Wat zet je op je geboortekaartje

Wat zet je op het geboortekaartje?

Weet jij waar je op moet letten bij het maken van een geboortekaartje? Deze 7 dingen mag je absoluut niet vergeten! We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

7 tips & tricks

 

5x geboortekaartjes trends

Laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van geboortekaartjes: van nijntje tot bloemen en minimalistisch. Welke trend past bij jou?

Alle trends op een rijtje