Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Zoon
Aantal producten per pagina:

Zoon

Vorige 1 2 ... 8


Hoera, een jongen!

Hoera, je bent zwanger van een jongen! Je kunt nu heel gericht op zoek gaan naar kleertjes, de baby uitzet en natuurlijk een mooi geboortekaartje.

Heel veel keuzes

Heb je al een bepaald thema in je hoofd voor het geboortekaartje? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, van dieren, auto’s, stoer tot babyblauw. Daarnaast zijn er ook verschillende stijlen geboortekaartjes zoals modern, retro, geometrisch of watercolour. Je kunt elk geboortekaartje aan jouw wensen aanpassen met de editor.

Geboortekaartje voor je zoon

Bij het bestellen van het geboortekaartje voor je zoon is het handig om van tevoren alvast het kaartje te ontwerpen en klaar te zetten. Denk hierbij ook aan wat je precies kwijt wilt op het geboortekaartje. Wil je bijvoorbeeld rusttijden na je bevalling aangeven of een lief geboortegedichtje toevoegen?

Sluitsticker, Adressticker en envelop

Kijk ook alvast of je sluitstickers, adresstickers en bijpassende enveloppen wilt hebben. Zo hoef je na de geboorte alleen nog de geboortedatum, gewicht en lengte toe te voegen!

Lief of stoer geboortekaartje

Bij het uitzoeken van je favoriete geboortekaartje is het handig om goed te kijken wat bij jullie past. Wil je graag een lief geboortekaartje of ga je liever voor een wat stoerder kaartje? Gebruik je creativiteit om iets moois samen te stellen!

Gratis proefkaartje

Heb je een geschikt geboortekaartje gevonden? Bestel dan eerst een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF om te kijken of het ontwerp er op papier net zo mooi uitziet als op de computer. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code