Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Regenboog
Aantal producten per pagina:

Regenboog

Vorige 1 2


Kleurrijke geboortekaartjes met een regenboog

Ben je op zoek naar een kleurrijk geboortekaartje? Kijk dan eens naar de geboortekaartjes met een regenboog. Deze geboortekaartjes doen denken aan de kindertekeningen die je baby later misschien wel gaat maken.

Verschillende stijlen

De geboortekaartjes met een regenboog zijn er in verschillende stijlen zoals modern en watercolour. Bestel bijpassende sluitstickers om je geboortekaartje leuk te verzenden!

Het symbool van de regenboog

Bij het uitkiezen van een geboortekaartje kun je ook op zoek gaan naar een bepaalde betekenis of symboliek van de illustraties. De regenboog staat voor voorspoed en rijkdom, het houdt een belofte in. Denk maar eens aan de pot met goud onderaan de regenboog. Een geboortekaartje met een regenboog kan ook wijzen op diversiteit. Dit maakt een geboortekaartje met een regenboog ook heel geschikt als je een meeroudergezin hebt of als je gezin uit 2 papa’s of 2 mama’s bestaat. 

Schattig of stoer geboortekaartje

Bij het uitzoeken van je favoriete geboortekaartje is het handig om goed te kijken wat bij je past. Wil je graag een lief en schattig geboortekaartje of ga je liever voor een wat stoerder kaartje? Gebruik je creativiteit om iets moois samen te stellen, je kunt alle kanten op.

Proefkaartje bestellen

Heb je iets gevonden wat aan jouw wensen voldoet? Bestel dan eerst een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF om te kijken of het ontwerp er op papier net zo mooi uitziet als op de computer. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code