Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Enveloppen formaat
Regenboog geboortekaartjes

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je unieke kaartjes met een regenboog. Kies bijvoorbeeld voor een mooie watercolor regenboog met vrolijke kleuren of een moderne regenboog met strakke lijnen. Bij ieder kleintje past een regenboog geboortekaartje. Voor welke ga jij?

Aantal producten per pagina:

Regenboog geboortekaartjes


Regenboog geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een leuk geboortekaartje? Een hip babykaartje met een regenboog is dan iets voor jou. Je kunt kiezen uit verschillende soorten originele kaarten voor jongens en meisjes, met vrolijke kleuren zoals roze, rood en oranje. Zo heb je handgemaakte, watercolor en moderne regenbogen. Voor iedere jongen en meisje is er dus een uniek kaartje!

Het symbool en betekenis van de regenboog

Een regenboog is niet alleen heel mooi om te zien, maar kan daarnaast nog een speciale betekenis hebben. Zo staat het voor hoop en belofte, en verbondenheid. Bijvoorbeeld een brug tussen hemel en aarde. Maar ook het teken dat regen en zon samen wat unieks creëren: een prachtige, oogverblindende regenboog. Een mooi symbool, in het bijzonder voor regenboogkindjes. 

Schattig of stoer geboortekaartje

Bij het uitzoeken van je favoriete geboortekaartje is het handig om goed te kijken wat bij je past. Wil je graag een lief en schattig geboortekaartje of ga je liever voor een stoere regenboog? In de editor kun je verschillende ontwerpen kiezen. Zo kun je het perfecte kaartje opstellen voor jouw baby. Maak het helemaal af met bijpassende sluitstickers en adresstickers in dezelfde stijl!

Gratis regenboog kaartje bestellen

Heb jij een kaartje gevonden die je in het echt wilt vasthouden? Bestel dan een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF. Zo zie je hoe het ontwerp van de regenboogkaart eruit komt te zien op papier

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code