Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Geboortekaartjes meisje

Vind de leukste geboortekaartjes voor meisjes in ons uitgebreide assortiment met mooie thema's zoals dieren, bloemen en aquarel. Kies het perfecte babykaartje voor jouw dochter, maak deze eenvoudig op maat en bestel een gratis proefdruk.

Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes meisje

Vind de leukste geboortekaartjes voor meisjes in ons uitgebreide assortiment met mooie thema's zoals dieren, bloemen en aquarel. Kies het perfecte babykaartje voor jouw dochter, maak deze eenvoudig op maat en bestel een gratis proefdruk.

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder
  • Enveloppen formaat

Unieke meisjes geboortekaartjes

Elk kind is uniek en daar past dan ook een uniek geboortekaartje bij. Bij WIJ Geboortekaartjes kun je je kaartje helemaal zelf ontwerpen. Hiervoor kun je het gewenste formaat kiezen van een blanco kaart en deze helemaal aanpassen naar jouw wensen. Zo creëer je echt een uniek eigen geboortekaartje. Je kunt natuurlijk ook een ontwerp kiezen die je aanspreekt en deze nog aanpassen naar wens. Je kunt voor al je aanpassingen gebruik maken van onze beeldbank vol met illustraties, waarbij je bij sommige beelden ook de kleur kunt aanpassen. Voor de teksten kun je kiezen uit veel verschillende lettertypes en kleuren. 

Uniek kaartje voor een dochter met foliedruk

Wil je echt iets bijzonders? Laat dan een tekst, zoals de naam van je dochter, drukken in goudfolie of een andere foliesoort. Folie is een extra glimmend laagje op bepaalde elementen op het kaartje, zoals de naam of een hartje. Je kunt kiezen uit 6 soorten folie: goud, zilver, koper, roségoud, wit en zwartfolie.

Meisjes kaartjes op hout

Maak het geboortekaartje van jullie dochter ook uniek door te kiezen voor een mooie papiersoort. Het is ook mogelijk om het kaartje te laten drukken op écht berkenhout van 2 mm dik. 

Unieke geboortekaartjes met foto

Wil je zeker weten dat er niemand hetzelfde geboortekaartje heeft als jij? Maak het geboortekaartje van jullie dochter dan écht uniek met foto van de kleine meid. Zo kunnen de ontvangers van het kaartje meteen jullie prachtige meisje bewonderen.

Geboortekaartjes voor een meisje met dieren 

Geboortekaartjes met dieren zijn altijd leuk. Denk maar aan de ooievaar die al jarenlang symbool staat voor de geboorte van een baby. Een ooievaar op het geboortekaartje doet het ook nog steeds goed, ook mooi te combineren met een ooievaar op de adresstickers en sluitzegels

Geboortekaartjes voor een meisje met jungle dieren

Op dit moment zijn jungle dieren helemaal trendy op geboortekaartjes voor meisjes. Denk bijvoorbeeld aan een lieve olifant of een vrolijke giraffe. Er zijn silhouetten van jungle dieren, stapels jungle dieren en getekende jungle dieren. Je kunt het combineren met roze, een groene jungle kleur of met goud.

Geboortekaartjes voor een meisje met dieren in het bos

Bij WIJ Geboortekaartjes hebben we ook een collectie met meisjes geboortekaartjes met bosdieren. Heel fijntjes geschilderd met aquarel. Het hert en de beer spelen de hoofdrollen op deze lieve dieren kaartjes. Vaak in combinatie met een lieve eekhoorn of konijntje.

Exclusieve collecties geboortekaartjes voor een meisje

Alléén bij WIJ Geboortekaartjes vind je de volgende exclusieve collecties: nijntje geboortekaartjes en Prénatal geboortekaartjes met ook hele mooie meisjes geboortekaartjes.

nijntje geboortekaartjes voor een meisje

Ben je voor jullie dochter op zoek naar een geboortekaartje met nijntje? Bekijk onze exclusieve nijntje geboortekaartjes collectie. Er zijn meisjes kaartjes met een nijntje portret, nijntje op de schommel, nijntje op de maan, de oren van nijntje, nijntje die kiekeboe speelt en nijntje met de armen over elkaar. Kies voor jullie dochter een geboortekaartje met nijntje in lief roze of ga voor nijntje in goud of nijntje in hip groen. Er zijn ook nijntje geboortekaartjes geïnspireerd op het ontwerp van de blije doos. Hét kaartje gevonden? Pas de teksten aan en bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF. Er zijn ook bijpassende nijntje adresstickers en nijntje sluitzegels, zo kun je jouw nijntje geboortekaartje voor jullie dochter extra leuk verzenden.

Prénatal geboortekaartjes voor meisjes

Unieke en mooie geboortekaartjes voor jullie meisje vind je in de uitgebreide collectie Prénatal geboortekaartjes, exclusief bij WIJ Geboortekaartjes. Je kunt je Prénatal geboortekaartje matchen met jouw favoriete Prénatal thema. Zoals de Prénatal wilde jungle dieren leeuw geboortekaartjes, de Prénatal dino geboortekaartjes of de roze Prénatal geboortekaartjes. Kaartje gevonden? Pas hem gemakkelijk aan naar jouw wensen en gebruik de code WIJPROEF om een gratis 1e proefkaartje te bestellen.

Teksten voor het geboortekaartje van jullie dochter?

Wat zet je eigenlijk allemaal op het geboortekaartje van jullie dochter? Natuurlijk de naam en de geboortedatum. Maar er zijn nog wel meer teksten die je op het geboortekaartje kunt zetten. Welke dit allemaal zijn, hebben wij voor je op een rijtje gezet >>

Geboortegedichtjes voor een meisje

Eén van de teksten die je op het geboortekaartje van jullie meisje kunt zetten is een geboortegedichtje. Hiermee kun je uitdrukken wat de geboorte van je dochter voor jou en je gezin betekent. Wij hebben mooie geboortegedichtjes en hippe geboortegedichtjes voor je verzameld.

Komt er een zusje bij?

Heb je al een of meerdere kindereren en komt er een zusje bij, dan kan het leuk zijn om de oudere broertjes en zusjes ook op het geboortekaartje van jullie dochter te zetten. Je kunt de namen van alle kinderen noemen bij jullie eigen namen en adres of je kunt ze een rol geven in een geboortegedichtje, zoals ‘Op mijn teentjes kijk ik over het randje van de wieg, dag klein zusje, ik vind je lief!’. Dit kan ook in beeld met een illustratie, silhouet of een foto van de kinderen samen met hun nieuwe zusje. Bekijk ook onze speciale Broertje of Zusje collectie. Hierin vind je geboortekaartjes met silhouetten van kinderen of illustraties van lieve of stoere dieren. Nu ook met goudfolie. Er zijn ook speciale sluitzegels voor een zusje. 

Meisjes geboortekaartjes

Voor meisjes vind je geboortekaartjes in veel verschillende stijlen zoals hip, stoer, lief, botanical, dieren zoals een beer, olifant, giraf of konijn en nog veel meer. Kies de stijl die het beste bij jullie past en vind het geboortekaartje voor jullie dochter. Pas het kaartje aan naar jullie wensen, zo creëer je simpel een uniek geboortekaartje voor jullie dochter. 

Gratis proefkaartje!

Heb je hét kaartje gevonden voor jullie dochter? Bestel een gratis eerste proefkaartje met de code WIJPROEF. Zo kun je zien of de teksten allemaal goed leesbaar zijn als de kaart gedrukt is. Lettertypes, kleuren en het papier hebben hier allemaal invloed op. Altijd goed om dit even extra te checken. Bekijk ook 5x waarom het belangrijk is om altijd een proefkaartje te bestellen >>

Geboortekaartjes voor een meisje mooi verzenden

Kies enveloppen in het juiste formaat om de geboortekaartjes van jullie dochter stijlvol te verzenden. Natuurlijk kan dit in mooie witte enveloppen, maar er zijn ook andere kleuren beschikbaar, zoals roze voor jullie meisje! Maak de envelop af met een adressticker en sluitsticker in de stijl van het geboortekaartje van jullie dochter. Zo geef je de ontvanger een leuke sneakpeak!

Babynamen voor een meisje

Het belangrijkste van het geboortekaartje is eigenlijk toch wel de naam van jullie dochter. Zijn jullie er al uit of zijn jullie nog op zoek naar een mooie meisjesnaam? Kijk voor inspiratie eens naar de top 50 meest populaire meisjesnamen van dit moment. En als je al een naam op het oog hebt, dan kun je met onze namenteller bekijken hoe origineel deze meisjesnaam is. Mocht je nog twijfelen, dan is het altijd goed om de naam van je dochter even op een geboortekaartje te zetten om te zien hoe dat staat.

Veelgestelde vragen over een geboortekaartje voor een meisje

Hoe kan ik een gratis proefdruk van een geboortekaartje voor een meisje ontvangen?

Bij WIJ Geboortekaartjes kun je je eerste proefdruk van een geboortekaartje voor een meisje gratis ontvangen met de code WIJPROEF. Kies eerst welk geboortekaartje je het mooiste vindt voor jouw dochter en pas hem gemakkelijk aan naar wens in onze ontwerptool. Wanneer je je eerste proefdruk gaat bestellen, kun je in je winkelmandje de code WIJPROEF invoeren.

Wat zijn de trends bij geboortekaartjes voor een meisje?

Op dit moment zie je veel roze geboortekaartjes voor een meisje met zachte roze watercolor of aquarel. Verder zie je ook veel dieren, zoals lieve dieren in het bos of wilde jungle dieren zoals een olifant. Maak het geboortekaartje voor een dochter extra speciaal met de naam gedrukt in in een glimmend extra laagje goudfolie.