Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Zoon

Op zoek naar een geboortekaartje voor een zoon? Bekijk hier onze unieke collectie jongens geboortekaartjes. Ga jij voor een stoer geboortekaartje of een lief geboortekaartje voor jullie zoon? Wat je ook kiest, volg je hart. Kaartje gevonden? Bestel een gratis proefdruk met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Zoon

Vorige 1 2 3 4 5 ... 14


Hoera, een jongen!

Hoera, je bent zwanger van een jongen! Je kunt nu heel gericht op zoek gaan naar kleertjes, de baby uitzet en natuurlijk een mooi uniek geboortekaartje voor jullie zoon.

Stijlen jongens geboortekaartjes

Heb je al een bepaalde stijl in je hoofd voor het jongens geboortekaartje? Er zijn veel mogelijkheden, zoals met dieren, hip, lief of met watercolour. Je kunt elk geboortekaartje aanpassen naar jouw wensen met de editor.

Geboortekaartje voor je zoon

Bij het bestellen van het geboortekaartje voor je zoon is het handig om van tevoren alvast het kaartje te ontwerpen en klaar te zetten. Denk hierbij ook aan welke teksten je precies wilt zetten op het geboortekaartje. Wil je bijvoorbeeld rusttijden na je bevalling aangeven of een lief geboortegedichtje toevoegen? Wij hebben voor je op een rijtje gezet welke teksten niet mogen ontbreken! 7x wat zet je op het geboortekaartje van jullie zoon >>

Sluitsticker, Adressticker en envelop

Kijk ook alvast of je sluitstickersadresetiketten en bijpassende enveloppen wilt hebben. Zo hoef je na de geboorte alleen nog de geboortedatum, gewicht en lengte toe te voegen aan het geboortekaartje van jullie zoon.

Lief of stoer jongens geboortekaartje

Bij het uitzoeken van je favoriete jongens geboortekaartje is het handig om goed te kijken wat bij jullie past. Wil je graag een lief geboortekaartje of ga je liever voor een wat stoerder kaartje voor jullie zoon? Gebruik je creativiteit om iets moois samen te stellen!

Gratis proefdruk jongens geboortekaartje

Heb je een geschikt geboortekaartje voor je zoon gevonden? Bestel dan eerst een gratis proefdruk met de code WIJPROEF om te kijken of het ontwerp er op papier net zo mooi uitziet als op de computer.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code