Geboortjekaartje jongen jungledieren tijger Coen

10 x 15 enkel
of zet op je verlanglijstje

Uniek groen babykaartje met safari thema

Op dit exotische geboortekaartje voor jongetjes vind je veel natuur en jungledieren. Zo is dit groene babykaartje voorzien van palmbomen, een luipaard en een luiaard van aquarel. Op de achterkant komen deze vrolijke elementen ook terug. De achtergrond van deze hippe kaart is neutraal groen, en dat sluit mooi aan op de watercolor figuren.

Dit unieke kaartje kun je volledig aanpassen. Kies jouw favoriete figuren en maak jouw kaartje nog persoonlijker. Liever een ander lettertype voor de naam van jouw baby? Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, van minimalistisch tot sierlijk en of stoer. Babynamen kun je extra laten opvallen door deze te laten drukken in folie. Geef in de editor bij 'Kleuren' aan in welke foliekleur (goud, koper, zilver, rosegoud, wit of zwart) je het gedrukt wilt hebben.

Deze geboortekaart heeft een staand formaat. We raden daarom aan om een steviger papiersoort te gebruiken, zoals 'Cotton mooi stevig'. Dan buigt het kaartje niet om en blijft dit langer mooi.

  • 10 x 15 enkel

Bestel een gratis proefkaartje!

Kortingscode: WIJPROEF

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verwerkt.

VARIANTEN OP DIT DESIGN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code