Geboortekaartje nijntje stippen lief Lucas

13 x 13 dubbel
of zet op je verlanglijstje

nijntje met zwarte stippen

Een geboortekaartje met nijntje? Op dit babykaartje heeft het bekende konijntje nijntje haar armen over elkaar en draagt mint groene kleding. Lief! Door de wittinten heeft dit kaartje een rustige uitstraling. De achtergrond heeft een behang van witte stippen. Onder nijntje is er plaats voor de naam en geboortedatum van jouw baby. 

Misschien herken je dit kaartje? Het ontwerp is namelijk gebaseerd op de blije doos, super leuk! Verzend je geboortekaartjes extra mooi met toepasselijke sluitzegels

De kracht van Dick Bruna is zijn eenvoud. Daarom is het niet mogelijk om het design van de kaartjes van de nijntje collectie aan te passen. Vanzelfsprekend kun je de tekst wel personaliseren.

Liever een geboortekaartje van nijntje kraft? Bekijk dan dit kaartje Bram! Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF zodat je kunt zien hoe je geboortekaartjes er in het echt uitzien.

  • 13 x 13 dubbel

Bestel een gratis proefkaartje!

Kortingscode: WIJPROEF

Voor 12.00 besteld, dezelfde dag verwerkt.

Verwachte leverdatum: 06-08-2021
VARIANTEN OP DIT DESIGN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code