Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartje met dieren

Leuk: geboortekaartjes met dieren! Kies voor een schattige olifant, giraf of beer. Vind het hipste kaartje met dieren in het bos of in de jungle, in de stijl die bij jou past. Met prachtige aquarel tekeningen en silhouetten. Of maak een eigen ontwerp!

Filter
Filters
  • Voor een ...
  • Kaarttype
  • Formaat
  • Thema
  • Kleur
  • Foto
  • Extra bijzonder
  • Enveloppen formaat

Geboortekaartje met dieren

Ben jij een dierenliefhebber? Bekijk dan onze grote collectie geboortekaartjes met dieren! De illustraties variëren van lieve, schattige diertjes tot stoere wilde jungle dieren.

Geboortekaartjes met dieren in het bos

Op dit moment zijn geboortekaartjes met dieren in het bos populair. We hebben prachtige geboortekaartjes met dieren in het bos geschilderd met aquarel. In het bos zie je een beer, een hert en een konijn. We hebben ook mooie silhouetten van dieren in het bos, in verschillende hippe kleuren, gecombineerd met de silhouette van een kindje.

Geboortekaartjes met dieren in de jungle

Ook zie je op dit moment veel geboortekaartjes met dieren in de jungle. Bekijk onze geboortekaartjes in watercolor met een olifant of een giraffe. Ook zijn er geboortekaartjes met de silhouette van wilde dieren in de jungle zoals een olifant en een giraffe. Prachtig om te combineren met glimmend goudfolie. Naast de olifant en giraffe hebben we ook geboortekaartjes met een andere dieren uit de jungle zoals een leeuw en een aap.

Geboortekaartjes met een ooievaar

De ooievaar is bij uitstek hét dier dat hoort bij de geboorte van een baby. Wij hebben geboortekaartjes met verschillende soorten ooievaars gecombineerd met blauw, roze of groen. We hebben ook mooie adresstickers en sluitstickers met ooievaars, zo kun je je geboortekaartjes extra leuk verzenden. En het ook mogelijk om een geboortebord voor op het raam te bestellen met een ooievaar! Tip: bestel je geboorteraambord zonder geboortedatum, dan kun je deze al mooi van tevoren in huis halen. 

Geboortekaartjes met dinosaurussen

Vooral voor jongens is een geboortekaartje met een dino heel stoer. We hebben prachtige dinosaurus geboortekaartjes met silhouetten van dinosauriërs gecombineerd met de silhouette van een kindje. Ook heel mooi om je geboortekaartje te combineren met glimmend goudfolie of een andere foliesoort.

Geboortekaartjes met onderwaterwereld zeedieren

Helemaal fan van vissen en alle zeedieren die leven in de onderwaterwereld? We hebben ook mooie geboortekaartjes met vissen en dieren van de zee, zoals een walvis, octopus en zeester.

Geboortekaartjes met de dieren van BORA

Exclusief bij WIJ Geboortekaartjes vind je geboortekaartjes met de speelse lieve dieren afkomstig uit de boekjes van BORA. Bekijk de kaartjes met de luiaard, lama, olifanten, cheetah, das en narwal.

Broertje of zusje erbij!

Een geboortekaartje met dieren is ook extra leuk als er een broertje of zusje op komst is. Zo kun je met twee dieren heel mooi jullie gezinsuitbreiding laten zien én betrek je je oudste kind bij de geboorte van zijn broertje of zusje. Op een geboortekaartje met twee olifanten kan de grote olifant symbool staan voor de grote broer of zus en de kleine olifant voor het nieuwe kleine broertje of zusje. Superlief!

Olifanten, vosjes of konijntjes?

Welk dier wil jij op je geboortekaartje? Er zijn geboortekaartjes met dieren uit het bos zoals vosjeskonijntjes, beren en hertjes of dieren uit de jungle, bijvoorbeeld olifanten en giraffen. 

Welk dier past het beste bij jou?

Om te bepalen welk dier het beste past bij jouw geboortekaartje, kun je kijken naar de betekenis van het dier. Zo staat een vosje bekend als beschermer, zachtaardig en slim. Je mag altijd een gratis proefdruk bestellen om te kijken of het kaartje bij je past. Je krijgt je eerste proefkaartje gratis met de code WIJPROEF.

Dierenprint

Ook zijn er geboortekaartjes in een mooie dierenprint, zoals panterprint en leopardprint. De geboortekaartjes zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt én zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje met dieren helemaal af met een lief geboortegedichtje.

Bijpassende adressticker en sluitsticker

Heb je je favoriete geboortekaartje uitgekozen? Kijk dan ook eens naar de bijpassende adresstickers en sluitstickers. Binnen het thema dieren zijn er veel sluitstickers met dezelfde illustraties als op de geboortekaartjes. Leuk om je enveloppen extra mooi mee te maken!