Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Dieren

Geboortekaartjes met dieren zoals dieren in het bos, jungle dieren en de ooievaar! 1e proefdruk gratis met code WIJPROEF. Op dit moment zie je veel jungledieren zoals een giraffe, olifant en leeuw. En veel bosdieren zoals een beer, hert of schattig konijn. Dieren op het babykaartje zijn ook heel leuk voor bij de komst van een broertje of zusje. Een grote en een kleine olifant staan dan symbool voor jouw twee kinderen. Superlief!

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Dieren

Vorige 1 2 ... 16


Geboortekaartje met dieren

Ben jij een dierenliefhebber? Bekijk dan eens onze grote collectie geboortekaartjes met dieren! De illustraties variëren van lieve, schattige diertjes zoals eendjes tot stoere leeuwen en panters.

Dierenprint

Ook zijn er geboortekaartjes in een mooie dierenprint, zoals panterprint en leopardprint. De geboortekaartjes zijn voor zowel jongens als meisjes geschikt én zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Maak je geboortekaartje met dieren helemaal af met een lief geboortegedichtje.

Olifanten, vosjes of konijntjes?

Welk dier wil jij op je geboortekaartje? Er zijn geboortekaartjes met dieren uit het bos zoals vosjeskonijntjes, beertjes en hertjes of dieren uit de jungle, bijvoorbeeld olifanten en giraffen. 

Welk dier past het beste bij jou

Om te bepalen welk dier het beste past bij jouw geboortekaartje, kun je kijken naar de betekenis van het dier. Zo staat een vosje bekend als beschermer, zachtaardig en slim. Je mag altijd een gratis proefkaartje bestellen om te kijken of het kaartje bij je past.

Broertje of zusje erbij!

Een geboortekaartje met dieren is ook leuk als er een broertje of zusje op komst is. Zo kun je met 2 diertjes heel mooi jullie gezinsuitbreiding laten zien én betrek je je oudste kind bij de geboorte van zijn broertje of zusje. 

Bijpassende sluitsticker

Heb je je favoriete geboortekaartje uitgekozen? Kijk dan ook eens naar de bijpassende sluitstickers. Binnen het thema dieren zijn er veel sluitstickers met dezelfde illustraties als de geboortekaartjes. Leuk om je enveloppen mee op te fleuren!


< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code