Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Enveloppen formaat
Enveloppen kleur

Bestel je gratis proefkaartje!

Code: WIJPROEF

Geboortekaartjes Lief
Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Lief

Vorige 1 2 3 ... 7


Lieve geboortekaartjes

Natuurlijk is jouw baby de mooiste en de liefste baby van de wereld! En daar wil je natuurlijk een prachtig lief geboortekaartje voor. Wat maakt een geboortekaartje nu lief? Denk aan zachte kleuren, mooie illustraties van hartjes en sterretjes of schattige afbeeldingen van dieren of natuur en botanisch. Een vertederend geboortegedichtje erbij maakt jouw lieve geboortekaartje helemaal af!

Meisjes, jongens en tweelingen

Misschien denk je bij lieve geboortekaartjes eerder aan meisjes, maar natuurlijk kan een lief klein jongetje ook een prachtig lief geboortekaartje hebben! Kies het kaartje dat past bij jullie stijl. Het kan ook leuk zijn om het ontwerp van het geboortekaartje terug te laten komen in de babykamer. Zoals de kleur of een element zoals een sterretje of een hartje op de muur of op de gordijnen.

Lieve geboortegedichtjes

Twijfel je nog over de stijl van het geboortekaartje? Kijk dan eens of je inspiratie kunt halen uit de stijl van de babykamer. Leuk om straks ook het geboortekaartje aan de muur te hangen! Maar wat zet je er op? Behalve de praktische teksten op het geboortekaartje, zoals de naam, de geboortedatum en jullie contactgegevens, is het ook heel mooi om een lief geboortegedichtje op de kaart te zetten. 


< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code