Verberg filters
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
Kleur
Foto
Stijl
Collecties
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Romantisch
Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Romantisch

Vorige 1 2


Romantische geboortekaartjes

‘A moment in my tummy, a lifetime in my heart’. De liefde die je als moeder voor je kind voelt is onvoorwaardelijk en grenzeloos. Laat die liefde terugkomen op het geboortekaartje in de vorm van lieflijke hartjes, zachte pasteltinten, prachtige bloemetjes en sierlijke letters.

Geboortegedichtje

Maak je geboortekaartje extra speciaal met een prachtige tekst of geboortegedichtje. Dit kun je plaatsen op de voorkant, maar ook op de achterkant of de binnenkant van de kaart. Ter inspiratie hebben wij wat mooie geboorteteksten voor je verzameld. Je kunt ze gemakkelijk bekijken per categorie.  

Romantisch lettertype

Behalve de kleuren, de illustraties en de tekst, zorgt het lettertype ook voor een bepaald gevoel en stijl van het geboortekaartje. Voor een romantisch geboortekaartje kun je kiezen voor een sierlijk lettertypes of één van de andere lettertypes.

Spelen met kleur en tekst

Probeer ook eens te spelen met de kleur van je tekst. Ton sur ton, een combinatie van lichte en donkere tinten in dezelfde kleur, kan een heel mooi effect geven. Bijvoorbeeld als je een donkerroze tekst op een lichtroze achtergrond zet.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code