Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes met Foto

Wil jij het liefst meteen iedereen kennis laten maken met jullie pasgeboren baby? Ben je zo trots dat je jouw zoon of dochter aan iedereen wilt laten zien? Kies dan voor een foto op het geboortekaartje. Zo kan iedereen meteen jullie prachtige jongen of meisje bewonderen. Het maakt jullie kaartje uniek en persoonlijk. Kaartje gevonden? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes met Foto

Vorige 1 2


Geboortekaartje met een foto

Een geboortekaartje met een foto van je pasgeboren baby is extra persoonlijk, want je laat behalve de naam, het gewicht en lengte van je baby ook gelijk het gezichtje zien. Je kunt er ook voor kiezen om details van je baby te fotograferen, zoals de voetjes of handjes.

Kleur of geen kleur?

Denk van tevoren alvast na of je de foto in zwart-wit of kleur wilt. Wat past mooi bij de rest van het geboortekaartje? 

Een mooie foto op je geboortekaartje

Als je een geboortekaartje met een foto van je baby wilt, vraagt dit wel wat extra voorbereiding. Denk van tevoren na of je het ziet zitten om na je bevalling bezig te zijn met het maken van een goede foto. Het kan fijn zijn om iemand in je omgeving te vragen die mooie foto’s kan maken en bewerken. Zo hoef je je niet druk te maken om je geboortekaartjes, maar kun je je helemaal richten op je pasgeboren baby. Extra tips voor het toevoegen van een foto aan je geboortekaartje lees je hier.

Jongen of meisje

In de collectie geboortekaartjes met een foto zijn er kaartjes te vinden voor zowel jongens als meisjes. Wil je liever een wat neutraler kaartje? Kies dan voor bijvoorbeeld kraft, geel, grijs of groen.

Welk papier?

Als je graag een foto op het geboortekaartje wilt, kun je het beste kiezen voor een mooie gladde en stevige papiersoort zoals Standaard mat, Zijdeglans of (Zijde)Glans extra dik. Standaard mat is helder wit papier waar kleuren en foto's mooi op uitkomen. Zijdeglans of (Zijde)Glans extra dik is wat meer crème-geel en gladder dan Standaard mat.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code