Verberg filters
Soort
Thema
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Babyblauw

De kleur blauw is onlosmakelijk verbonden met de geboorte van een jongen of een zoon. Bij babyblauw hebben we alle babykaartjes met zachte lichtere tinten blauw bij elkaar verzameld. Lief zacht blauw. Past ook goed bij de winter. Ook mooi: bijpassende lichtblauwe enveloppen! Hét kaartje gevonden? Ontvang je 1e proefkaartje gratis met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Babyblauw

Vorige 1 2 3


Babyblauw, lichtblauw of toch grijsblauw?

De ultieme manier om te benadrukken dat je een zoon hebt gekregen, is natuurlijk een geboortekaartje in de kleur babyblauw. We hebben een uitgebreide collectie geboortekaartjes in verschillende tinten blauw. Behalve babyblauw kun je ook kiezen voor grijsblauw, lichtblauw, donkerblauw of een meer groenige blauw.

Blauwe details

Is een volledig blauw geboortekaartje niet helemaal wat je zoekt, maar wil je toch een echt jongenskaartje? Kies dan voor een geboortekaartje met blauwe details. In de editor kun je zelf bepalen welke details je blauw wilt hebben. 

De betekenis van blauw

Wist je dat kleur een grote rol speelt in het gevoel dat je ergens bij krijgt? De kleur blauw staat voor rust, betrouwbaarheid, puurheid, zuiverheid, loyaliteit, sympathie en vriendelijkheid. Blauw is niet voor niets de lievelingskleur van veel mensen. Dat maakt babyblauw een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje.

Leuke tip

Ook leuk om mee te nemen in je keuze voor het geboortekaartje: hoe lichter de tint blauw, hoe zachter het effect van de kleur. 

Lief geboortekaartje

Smelt jouw hart ook bij het uitzoeken van de geboortekaartjes? Het idee dat je straks een kleine baby in je armen mag sluiten is het mooiste dat er is! Jouw liefde voor je zoon of dochter zie je natuurlijk terug in een lief en mooi geboortekaartje.

Foto toevoegen

Door een foto van je pasgeboren baby toe te voegen maak je het nog persoonlijker. Ook kan een mooi geboortegedichtje je gevoel voor je baby extra benadrukken. Hier vind je inspiratie voor geboortegedichtjes, maar met een beetje creativiteit kom je zelf ook een heel eind!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code