Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Enveloppen formaat
Zomer geboortekaartjes

Wordt jouw jongetje of meisje geboren in de zomer? Voor elk zomerkindje is er een vrolijk kaartje! Bij WIJ Geboortekaartjes vind je een uitgebreide collectie zomerse kaartjes, van een spelend kindje in het zand tot vrolijke prints. Een ding is zeker: met een zomer geboortekaartje haal je het zonnetje in huis!

Aantal producten per pagina:

Zomer geboortekaartjes

Vorige 1 2 3 4 5


Geboortekaartjes in zomerse tinten

Verwacht je een baby in de zomer? Dan is een geboortekaartje in een zomer thema misschien wel wat voor jou. Zomer doet denken aan het buitenleven en daar horen vrolijke kleurtjes bij! Kleurrijke tinten zoals geel, groen en roze zie je veel terugkomen in deze collectie geboortekaartjes. Ook vind je schattige dieren, mooie bloemenvelden en grote palmbomen. Dat maakt de zomer geboortekaartjes geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Verschillende stijlen

De zomerkleuren worden gebruikt in verschillende stijlen. Hierdoor kun je een modern of juist retro geboortekaartje kiezen. Je kunt ook zomerse illustraties toevoegen, zoals bloemen, een palmboom of een zonnetje.

Nog geen babynaam?

Heb je nog geen babynaam bedacht? Ook hier kun je het seizoen zomer gebruiken als inspiratie, denk bijvoorbeeld aan Bloem of Summer. Lees onze blog over babynamen voor meer voorbeelden! 

Verschillende papiersoorten

Niet elk papiersoort is geschikt voor bepaalde formaten of dubbele kaarten, dit kun je hier checken. Tip: bekijk ook even welk effect het papier heeft op de kleuren of foto die je wilt gebruiken.

Formaat geboortekaartje

Naast de vrolijke zomerkleuren, tekst en illustraties kun je ook het formaat aanpassen aan jouw wensen. Je kunt kiezen uit vierkant, staand en liggend. Ook heb je de optie om een enkele kaart (voor- en achterkant) of een dubbele kaart (met een vouw) te kiezen.

Gratis geboortekaartje met zomer thema

Probeer nu een gratis seizoen geboortekaartje en bestel een proefkaart naar keuze met de code WIJPROEF. Welk kaartje kies jij?

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code