Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Zomer
Aantal producten per pagina:

Zomer

Vorige 1 2 ... 8


Geboortekaartjes in zomerse tinten

Verwacht je een baby in de zomer? Dan is een geboortekaartje in het thema zomer misschien wel wat voor jou. Zomer doet denken aan het buitenleven en daar horen vrolijke kleurtjes bij! Kleurrijke tinten zoals geel, groen en roze zie je veel terugkomen in deze collectie geboortekaartjes. Dat maakt de zomer geboortekaartjes geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Verschillende stijlen

De zomerkleuren worden gebruikt in verschillende stijlen. Hierdoor kun je een modern of juist retro geboortekaartje kiezen. Je kunt ook zomerse illustraties toevoegen, zoals bloemen, een palmboom of een zonnetje.

Herinneringen aan de zomer

Genieten van de zon, een zomerse briesje en bloemenvelden. Heb je er al zin in? Het seizoen waarin je baby geboren wordt, blijft altijd een periode om te onthouden. Als je baby groter wordt zal je waarschijnlijk regelmatig terugdenken aan de zomer uit zijn geboortejaar. Het is fijn om nu al herinneringen te maken met een geboortekaartje in het thema zomer.

Nog geen babynaam?

Heb je nog geen babynaam bedacht? Ook hier kun je het seizoen zomer gebruiken als inspiratie, denk bijvoorbeeld aan Bloem of Summer. Lees onze blog voor meer voorbeelden! 

Formaat geboortekaartje

Naast de vrolijke zomerkleuren, tekst en illustraties kun je ook het formaat aanpassen aan jouw wensen. Je kunt kiezen uit vierkant, staand en liggend. Ook heb je de optie om een enkele kaart (voor- en achterkant) of een dubbele kaart (met een vouw) te kiezen.

Verschillende papiersoorten

Niet elk papiersoort is geschikt voor bepaalde formaten of dubbele kaarten, dit kun je hier checken. Tip: bekijk ook even welk effect het papier heeft op de kleuren of foto die je wilt gebruiken.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code