Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Enveloppen formaat
Geboortekaartjes Roze

Roze is toch wel de ultieme meisjeskleur en daarom ook heel geliefd voor geboortekaartjes! Maak het kaartje extra mooi met foliedruk (goud, rosegoud, koper of zilver). Tip: kies voor bijpassende sluitzegels en geboorteraambord in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Kaartje gevonden? Bestel een gratis 1e proefkaartje* met de code WIJPROEF.

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Roze

Vorige 1 2 3 4 5


Roze geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een geboortekaartje voor je dochter? Bekijk dan eens door onze grote collectie met roze geboortekaartjes. Is een geheel roze geboortekaartje niet helemaal wat je zoekt, maar wil je toch graag de kleur roze gebruiken? Kies dan voor een geboortekaartje met roze details. In de editor kun je zelf bepalen welke onderdelen je roze wilt hebben.

Gratis proefkaartje bestellen

Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF om te kijken hoe het geboortekaartje er in het echt uitziet!

Tekst op je geboortekaartje

Welke tekst zet je eigenlijk op het geboortekaartje? Dit mag je natuurlijk helemaal zelf bepalen, maar we hebben alvast een lijstje gemaakt met veelvoorkomende onderdelen. Vaak staat de naam van je baby op de voorkant van het geboortekaartje en aan de binnenkant of achterkant de geboortedatum en tijdstip, gewicht en lengte en jullie gegevens. Dit kun je aanvullen met rusttijden na je bevalling of een mooi geboortegedichtje. Je kunt je tekst ook aanvullen met illustraties zoals een weegschaal, klokje of rolmaat.

Wat is je lievelingskleur?

Als je zwanger bent van een meisje denk je al snel aan roze. Roze staat voor passioneel, kalmerend, energiek, vrolijk, jeugdig en zoet. Dat maakt roze een hele geschikte kleur voor je geboortekaartje. Ook wordt roze natuurlijk vaak geassocieerd met een meisje. Denk maar eens aan beschuit met roze muisjes en de roze babykleertjes die je vaak in winkels vindt.

Verschillende tinten roze

Naast het echte babyroze, zijn er ook geboortekaartjes in andere tinten zoals oudroze, lichtroze, koraalroze of een meer bruinige roze.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code