Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Raamsticker de perfecte geboorte aankondiging dit is waarom

Raamsticker de perfecte geboorte aankondiging? Dit is waarom!

Jouw kleintje is geboren, en dat mag iedereen weten! Maar... hoe ga je de geboorte aankondigen? Simpel: met een prachtige raamsticker. Een unieke geboorte aankondiging van jouw zoon of dochter, in de stijl van het geboortekaartje.

Met een unieke raamsticker kun je de buurt op een leuke manier laten weten dat jouw baby is geboren. Met een mooi design gebaseerd op jouw favoriete geboortekaartje, of juist helemaal zelf gemaakt. De sticker is bovendien weerbestendig, en monteren is daarnaast een fluitje van een cent.

Welke stijl raamsticker?

Jungle dieren, aquarel en nijntje: (bijna) elk design is mogelijk. Zo vind je altijd de raamsticker die bij jouw jongen of meisje past. Elke sticker is eenvoudig aan te passen in onze editor. Daardoor kun je snel een raamsticker zelf maken of een bestaande personaliseren. En heb je al een geboortekaartje uitgezocht, maar nog geen passende raamsticker gevonden? Laat het ons weten via info@wijgeboortekaartjes.nl, dan zetten wij het ontwerp kosteloos voor je klaar.

Inspiratie

Bekijk onze ontwerpen en laat je inspireren!

Nijntje raamstickers

Lief! Een sticker met nijntje erop. Kies een mooi design met een neutrale of watercolor achtergrond.

Raamsticker jongen nijntje groen goudlook Jelle
Raamsticker jongen nijntje waterverf groen Jelmer
Raamsticker meisje nijntje zand bloemen Esra
Raamsticker meisje nijntje roze waterverf Rosa
Raamsticker jongen nijntje springt  Dustin

Raamstickers met dieren

Kies een gezellig ontwerp met bosdieren of jungledieren, zoals een beer, giraf, hert en leeuw. Welke is jouw favoriet?

Raamsticker jongen jungle dieren Mees
Raamsticker meisje leeuw zand Yara
Raamsticker meisje bosdieren rond Liselotte
Raamsticker jongen jungle welp Sef
Raamsticker jongen ooievaar blauw Hugo

Minimalistische raamstickers en aquarel

Voor een rustige maar decoratieve uitstraling ziet je goed bij deze categorie. Ga voor een strak minimalistisch design of ga voor een zachte waterverf achtergrond.

Raamsticker jongen groen betonlook Lucas
Raamsticker meisje watercolor roze Myrthe
Raamsticker jongen betonlook blauw Owen
Raamsticker meisje roze aquarel Emma
Raamsticker jongen groen velvetlook Fedde

 

Raamsticker zelf maken

Wil je een raamsticker zelf ontwerpen dan is dat uiteraard mogelijk. In de editor kun je kiezen uit bestaande illustraties en beelden in onze beeldbank, waarbij je makkelijk een mooi ontwerp kunt maken. Heb je eigen afbeeldingen die je wilt gebruiken? Dan kun je die gewoon importeren. Houd wel rekening met de kwaliteit van de afbeelding, deze moet van voldoende kwaliteit zijn om groot afgedrukt te worden.

Welk formaat raamsticker?

Goed nieuws: op (bijna) elk raam past een raamsticker. Ze zijn namelijk in verschillende formaten beschikbaar: 40, 60, 80 en 100 centimeter. De stickers die je op de website ziet, staan standaard in 60 cm. Heb je liever een ander formaat? Neem dan contact met ons op, dan zetten wij deze voor je klaar.

Contact

Heb je nog vragen of wil je een ontwerp laten maken op basis van een geboortekaartje? Stuur dan een berichtje naar info@wijgeboortekaartjes.nl. Wij staan voor je klaar.