Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Zelf geboortekaartje ontwerpen

Jij hebt in je hoofd hoe het geboortekaartje van jouw zoon of dochter eruit moet zien en dat wil je graag verwezenlijken. Leuk! En dat kan bij WIJ Geboortekaartjes, met onze handige designers tool. Bij ons kun je je geboortekaartje helemaal zelf ontwerpen naar jouw wensen. 

Zelf geboortekaartjes maken

Je eigen geboortekaartjes ontwerpen is vrij eenvoudig met onze ontwerp tool. Om hier gebruik van te maken, kies je eerst welk formaat je kaartje moet hebben. Bijvoorbeeld 13x13 cm dubbel (een gevouwen kaart) of 13x13 enkel (deze heeft alleen een voor- en een achterkant) of een ander formaat. Vervolgens klik je op 'bewerk deze kaart', dan zie je het kaartje in de editor en kun je aan de slag.

Bovenin de editor zie je vakjes die staan voor de voorkant en de achterkant (en evt. de binnenkant) van het geboortekaartje. Bij een dubbelgevouwen kaartje zie je de eerst de achterkant en de voorkant naast elkaar staan (zo wordt het ook gedrukt) en daarna de binnenkant met de linker- en rechterkant.

 

 

 

Jij bent creatief en hebt zelf bedacht hoe jouw geboortekaartje eruit moet zien. Ontwerp dan gemakkelijk zelf je eigen geboortekaartje in onze designers tool. Je kunt ook zelf ook foliedruk toevoegen: goud, koper, zilver, rosegoud, wit of zwartfolie. Of laat je geboortekaartje drukken op hout. Kies jouw favoriete formaat en ga aan de slag! Ook leuk: maak zelf je eigen bijpassende sluitzegels en geboorteraambord.