Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Herfst
Aantal producten per pagina:

Herfst

Vorige 1 2 ... 4


Geboortekaartjes met warme herfstkleuren

Ben je uitgerekend in de herfst? Dan is een geboortekaartje in het thema herfst misschien wel wat voor jou. Het fijne aan het herfstthema zijn de mooie, diepe en warme kleuren. Bruin, okergeel en roodtinten zoals terracotta zie je veel terugkomen in deze collectie geboortekaartjes en dat maakt ze geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Verschillende stijlen

De herfstkleuren worden gebruikt in verschillende stijlen. Hierdoor kun je een modern of juist retro geboortekaartje kiezen. Je kunt ook echte herfstillustraties zoals bladeren, een vosje, hertje of konijntje toevoegen! 

Herinneringen aan de herfst

Samen kastanjes en eikeltjes zoeken. Zie je het al voor je? Het seizoen waarin je baby geboren wordt, blijft altijd een memorabele periode. Als je kind groter wordt zal je terugdenken aan de herfst uit zijn geboortejaar. Hoe bijzonder is het als je nu al herinneringen kunt maken met een geboortekaartje in het thema herfst? Bestel een gratis proefkaartje met de code WIJPROEF!

Formaat geboortekaartje

Behalve de kleuren, tekst en illustraties kun je ook het formaat aanpassen aan jouw wensen. Je kunt kiezen uit staand, liggend en vierkant. Daarnaast heb je de optie om een enkele kaart (voor- en achterkant) of een dubbele kaart (met een vouw) te kiezen.

Verschillende papiersoorten

Niet elk papiersoort is geschikt voor bepaalde formaten of dubbele kaarten, dit kun je hier checken. Bekijk ook even welk effect het papier heeft op de kleuren of foto die je wilt gebruiken. 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code