Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Mooi verzenden

Je geboortekaartje is klaar en nu? Verstuur de geboortekaartjes in enveloppen die passen bij de stijl van je geboortekaartje. En maak de envelop af met een bijpassend adressticker en sluitsticker, hiermee kun je de ontvanger alvast een leuke sneakpeak van je geboortekaartje geven!

Maar naar wie stuur je eigenlijk allemaal een geboortekaartje? We hebben het voor je op een rijtje gezet, met checklist + 3 gouden tips! Meer weten over het versturen met enveloppen, adresetiketten en sluitstickers? Bekijk dan deze blog over verzenden met aandacht.

Enveloppen

Bestel je enveloppen alvast vooruit tijdens je zwangerschap, dan kun je ze op je gemak voorzien van adressen en postzegels. Dat scheelt weer tijdens je kraamweek, slim! Bij WIJ Geboortekaartjes heb je keuze uit meer dan 15 envelopkleuren! De enveloppen zijn altijd iets groter dan je geboortekaartjes. Dit betekent bijvoorbeeld dat bij een kaartje van 13x13 een envelop van 14x14 hoort.

Wanneer je het formaat van de enveloppen weet, kies je een kleur naar keuze. De kleuren enveloppen standaard wit, offwhite en kraft is er standaard op voorraad en kunnen samen met de babykaartjes worden meegestuurd. Kies jij een witte stijlvolle envelop of een andere envelop die past bij de stijl van je geboortekaartjes? Kies jouw enveloppen »

Envelop wit vierkant 14x14 cm
Envelop paperwise vierkant 14x14 cm (op bestelling)
Envelop lichtroze 14x14 cm (op bestelling)
Envelop lentegroen 14x14 cm (op bestelling)
Envelop nachtblauw 14x14 cm (op bestelling)
Envelop donker groen 14x14 cm (op bestelling)

 

Adresstickers

Geen zin in een lamme hand van het adressen schrijven? Bijpassende adresetiketten bieden uitkomst én hiermee verstuur je je geboortekaartjes extra mooi. Super makkelijk en handig! Je kunt de kaartjes nog mooier versturen met deze adresstickers, je kunt details van het kaartje op de sticker laten terugkomen. De adresetiketten kun je ook los van de geboortekaartjes bestellen.

Wil je meer rust in de kraamweek? Dan kan het handig zijn om de adresstickers samen met je enveloppen vooraf te bestellen. Weet je nog niet naar wie je de geboortekaartjes wil sturen? Of heb je nog niet alle adressen? Je kunt de etiketten ook zonder adressen bestellen. Meer info over adresstickers »

Adressticker nijntje in goudlook
Adressticker ooievaar blauw
Adressticker hertje
Adressticker Olifantje met hartjes - Blauw
Adressticker jongen op olifant
Adressticker leeuw watercolor

 

Sluitstickers

Makkelijk én trending: een sluitzegel in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Zo maak je er echt iets bijzonders van én je hoeft geen enveloppen dicht te likken. Ga voor stijlvol gemak! Bij WIJ Geboortekaartjes heb je zelfs keuze uit meer dat 160 sluitstickers. Zo kun je zeker bijpassende sluitstickers voor je geboortekaartjes vinden!

De sluitstickers kun je helemaal naar wens aanpassen, mocht je de stickers iets willen veranderen. Of misschien heb je wel iets totaal anders in je hoofd? Dan kun je ook zelf een geheel eigen sticker ontwerpen. Net als de adresetiketten en enveloppen kun je de sluitstickers eerder bestellen. Wil je graag hulp bij het maken van je sluitzegels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze designers helpen je graag verder! Bekijk de sluitstickers »

Sluitsticker jungle giraffe en baby neutraal
Sluitsticker welp palmbomen
Sluitsticker hartje - goudfolie optioneel
Sluitsticker nijntje portret donkerblauw
Sluitsticker ooievaar roze aquarel
Sluitsticker zelf maken 4 cm

Sluitstickers van nijntje

Voor alle nijntje geboortekaartjes zijn er bijpassende nijntje sluitstickers. Zo maak je je envelop nóg mooier en het scheelt een hoop dichtlikken. Er zijn een aantal algemene nijntje sluitzegels die passen bij eigenlijk álle nijntje geboortekaartjes. Maar er zijn ook wat specifiekere sluitzegels van nijntje. Bijvoorbeeld een roze sluitsticker voor een meisje een blauwe sluitsticker voor een jongen. Bekijk alle nijntje sluitstickers »

Sluitstickers met goudfolie

Heb je een geboortekaartje met foliedruk? Dan wil je misschien ook een sluitsticker met goudfolie of een andere foliesoort zoals koper, zilver of rosegoud. Bekijk eens deze prachtige sluitzegel met een goudfolie hartje.