Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Geboortekaartjes verzenden met aandacht

Aandacht maakt alles mooier, dat geldt zeker ook voor de verzending van je geboortekaartjes. De meeste mensen besteden veel aandacht aan de keuze en het ontwerp van het geboortekaartje, dus waarom zou je dit niet ook doen voor de envelop, adressticker en sluitsticker? Tegenwoordig is het mogelijk om al deze elementen mooi op elkaar te laten aansluiten. Heb je een hartje op het kaartje? Hoe leuk is het dan om dat hartje ook weer terug te laten komen op het adresetiket en de sluitzegel? En daarbij is ook nog eens lekker makkelijk, want het scheelt een lamme arm van het adressen schrijven en je hoeft ook geen enveloppen dicht te likken! Dat scheelt weer in je kraamweek.

Geboortekaartje verzenden met aandacht

Enveloppen

Nadat het ontwerp van je geboortekaartje klaar is, kun je een proefkaartje bestellen om te zien hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Bedenk dan ook meteen welke kleur envelop je hierbij het mooiste vindt. De meeste mensen kiezen toch nog gewoon voor de standaard witte envelop, die is altijd goed. Wil je de ontvanger meteen laten weten of jullie een zoon of een dochter hebben gekregen, kies dan voor een roze envelop voor een meisje of een blauwe envelop voor een jongen.

Gekleurde enveloppen

Als je echt wilt opvallen en iets bijzonders wilt - omdat dat ook goed past bij jullie bijzondere kaartje - denk dan eens aan andere kleur voor de envelop. Hebben jullie een stoere kaart met kraft? Kies dan voor een bijpassende envelop met kraft! Is jullie kaartje net even anders, denk dan eens aan stijlvol grijs. Maar er zijn ook enveloppen in bijvoorbeeld de kleuren groen, bordeauxrood, donkerblauw en zelfs metallic goud. 

Tip: van tevoren bestellen

Het is mogelijk om je enveloppen al eerder te bestellen, zo kun je deze van tevoren al voorzien van de adressen en postzegels. Dan hoef je dat niet meer te doen in je kraamweek!

Envelop wit vierkant 14x14 cm
Envelop zachtblauw 11x15,6 cm (op bestelling)
Envelop lichtroze 14x14 cm (op bestelling)
Envelop kraft langwerpig 11x22 cm
Envelop dolfijngrijs 14x14 cm (op bestelling)
Envelop donker groen 14x14 cm (op bestelling)
Envelop nacht blauw 11x22 cm (op bestelling)
Envelop metallic gold 14x14 cm (op bestelling)
Envelop donker roze 11x22 (op bestelling)

Adresstiketten

Natuurlijk kun je alle adressen gewoon met de hand op de enveloppen schrijven, maar het is net zo makkelijk en mooi om de adressen te laten drukken op adresetiketten. Deze stickers kun je ook mooi aan laten sluiten op het ontwerp van je geboortekaartje. Zo wordt het één mooi geheel. Het is ook mogelijk om een paar adresstickers leeg te laten, zodat je er een paar extra achter de hand hebt mocht je nog iemand vergeten zijn. Dan kun je die nadien nog even met de hand schrijven.

Welke varianten adresstickers zijn er?

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je eigen adresstickers te ontwerpen. Daarom hebben wij mooie adresetiketten voor jou ontworpen. Een ooievaar, lief hartje, sterretje of vrolijke stipjes staan altijd leuk. Kun je geen geschikt adresetiket vinden naar jouw wensen? Laat het ons gerust even weten, we helpen je graag!

Hoe werkt het met die adresetiketten?

Adresetiketten zijn 10 x 3,5 cm en er zitten 16 stickers op 1 vel. Wanneer je een account aanmaakt, kun je in je account kiezen welk adresetiket je wilt en je adressen inladen. Bestel je etiketten mee met je bestelling geboortekaartjes. Het is ook mogelijk om ze al eerder los te bestellen, bijvoorbeeld samen met je enveloppen. Dan kun je tijdens je zwangerschap de adresstickers en postzegels alvast op de enveloppen plakken. Dan hoef je na de geboorte alleen nog maar de geboortekaartjes in de enveloppen te doen.

Geboortekaartje jongen ooievaar groen blauwe aquarel Mats
Adressticker ooievaar blauw
Adressticker hertje
Geboortekaartje meisje bosdieren gestapeld roze Anne
Geboortekaartje meisje waterverf hartje Soof
Adressticker Hartje - Roze
Adressticker Olifantje met hartjes - Blauw
Geboortekaartje jongen dieren blauw olifantjes Otis
Adressticker giraffe - zwart
Geboortekaartje jongen giraffe blauw Bram
Adressticker Hartje - Groen
Geboortekaartje jongen watercolour groen Finn

Sluitstickers

Maak de envelop af met een mooie sluitsticker in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Zo geef je de ontvanger alvast een leuke sneakpeak. Je kunt een bijpassende sluitsticker kiezen uit onze ruime collectie. Het is ook mogelijk om een gekozen sluitsticker aan te passen naar jouw wensen met een andere kleur of element. En je kunt je sticker ook helemaal zelf te ontwerpen hoe jij het hebben wilt. Het werkt hetzelfde als bij het geboortekaartje

Originele sluitstickers

Welke sluitsticker je kiest is natuurlijk helemaal aan jou. We helpen je graag op weg met een paar tips.

1. Laat een elementje van het kaartje terugkomen op je sluitsticker. Heb je een hartje op het kaartje staan? Laat dat hartje dan ook terugkomen op de sluitsticker! Staat er een dier zoals een olifant of een giraf op je kaartje, laat dan die olifant of giraf terugkomen op de sluitsticker. Zo simpel kan het zijn.

2. Vertel met je sluitsticker of je een zoon of een dochter hebt gekregen. Dit kun je doen door het gebruik van kleur. Een roze sluitsticker voor een meisje en een blauwe sluitsticker voor een jongen. Je kunt het ook doen in tekst 'Welcome little boy' of 'Een meisje!'. 

3. In het verlengde hiervan kun je met je sluitsticker laten zien of er een broertje of een zusje is bijgekomen. Ook dit kan in kleur of in tekst 'Welkom lief zusje', maar dit kan ook in beeld met een afbeelding van twee kindjes of twee dieren, zoals olifantjes, leeuwen of giraffen.

4. Je kunt ook kiezen voor een helemaal tekstuele sluitsticker met een mooie typografische tekst, zoals 'Hoera!', 'Baby news' of 'You are so loved'. Het is ook mogelijk om op de sluitsticker al de geboortedatum te noemen of bijvoorbeeld de eerste letter van de naam van je baby. Superorigineel!

Sluitsticker Roze Hartje Watercolour
Geboortekaartje meisje waterverf hartje Soof
Sluitsticker Welcome Little Boy
Geboortekaartje minimalistisch goud hartje Elias
Sluitsticker Goud Hart
Sluitsticker roze olifantjes
Geboortekaartje meisje zusje roze olifantjes Lucy
Sluitsticker You are so loved
Geboortekaartje silhouette meisjes roze Nora
Sluitsticker zusjes
Sluitsticker Baby News Groen
Sluitsticker A Star is Born
Sluitsticker Voetjes Goud Roze
Sluitsticker ABC - Kies jouw letter!
Sluitsticker Regenboog met Warme Tinten