Verberg filters
Soort
Thema
Collecties
Stijl
Kleur
Formaat
Kaarttype
Foto
Geboortekaartjes Goudlook

Wil jij uitpakken met goud op je geboortekaartje, maar is folie net even te kostbaar? Kies dan voor goudlook! Ook op die manier kun je een gouden elementje zoals een hartje, spetters of de naam van je baby terug laten komen op je geboortekaartje. Door een gouden overlay ziet de kleur er uit als goud, maar het glimt niet zoals folie. Waar ga jij voor?

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes Goudlook

Vorige 1 2 3


Goudlook op je geboortekaartje

Het is helemaal hot, een gouden touch op je geboortekaartje. Goudlook is niet hetzelfde als goudkleur of goudfolie. Goudlook is eigenlijk een soort afbeelding van glimmend goud. Het staat prachtig als je één elementje zoals een nijntje, babyvoetjes, een dier, hartjes of spetters in goudlook op je geboortekaartje hebt staan. 

Goudlook of goudfolie?

Als je wilt dat het elementje op je geboortekaartje écht glimt, dan kun je dat elementje in een aparte goudfolie laag op je geboortekaartje laten drukken. Dat is dus anders dan bij goudlook, waarbij het gewoon een afbeelding is. Voor goudfolie betaal ook iets meer.

Mooi verzenden met goudlook

Verzend je geboortekaartjes extra mooi met sluitstickers in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Hoe mooi om je envelop dicht te plakken met een sluitzegel met een goudlook hartje?! Er zijn ook adresstickers met goudlook elementjes!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code