Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!

Geboortekaartjes Prénatal

Een ruime collectie van de Prénatal geboortekaartjes vind je bij ons! Super schattige kaartjes in verschillende soorten en stijlen, maar wel in de stijl van Prénatal. Erg leuk voor wanneer er een jongen of meisje wordt geboren!

Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes Prénatal

Een ruime collectie van de Prénatal geboortekaartjes vind je bij ons! Super schattige kaartjes in verschillende soorten en stijlen, maar wel in de stijl van Prénatal. Erg leuk voor wanneer er een jongen of meisje wordt geboren!

Filter
Filters

Welkom in onze wereld! Uitgebreide collectie Prénatal geboortekaartjes

Unieke en mooie geboortekaartjes vind je in deze uitgebreide collectie Prénatal geboortekaartjes, die je kunt matchen met jouw favoriete Prénatal thema. Zoals Forest Friends, My Dearest Dino, Little Rabbit, Olifant en Kameel en Tiny Wild Life. Kies je favoriete geboortekaartje en pas hem gemakkelijk aan naar jouw wensen. √ Gratis proefdruk met de code WIJPROEF √ Exclusief bij WIJ Geboortekaartjes. 

Wat is jouw favoriete Prénatal thema?

Binnen onze collectie hebben we speciale Prénatal themakaarten. Deze geboortekaartjes sluiten perfect aan op de thema’s die er binnen Prénatal zijn. Zo kun je het geboortekaartje matchen met jouw favoriete thema dat terugkomt in de babykamer, babykleding en speelgoed en knuffels.

Kies een kaart en ontwerp zelf

Je kunt ervoor kiezen om een bestaand kaartje als basis te nemen (maak een keuze uit meer dan 50 designs!) en dat helemaal naar wens aan te passen. Zoek een leuk ontwerp uit en ga zelf aan de slag met de mooiste kleuren, lettertypes en afbeeldingen. Extra leuk: de kaarten uit onze collectie zijn te personaliseren met een foto van jouw pasgeboren baby. Zo heb je een uniek kaartje dat niemand anders heeft!

Gratis proefdruk

Klaar om aan de slag te gaan met je geboortekaartje? Wanneer jij weet welk geboortekaartje je het mooiste vindt, kun je een proefdruk bestellen om te bekijken hoe het kaartje er in het echt uit ziet. Met de code WIJPROEF ontvang je de eerste proefdruk gratis*! (*uitgezonderd kaartjes met folie of op hout, bekijk alle voorwaarden)

Prénatal geboortekaartjes verzenden

Verzend je geboortekaartjes extra mooi en gemakkelijk door het gebruik van adresstickers en sluitzegels. Zo hoef je niet alle adressen met de hand te schrijven en enveloppen dicht te likken. Dat scheelt! Wist je dat er ook speciale bijpassende prénatal sluitzegels zijn? Dat maakt het echt helemaal af. 

Levertijden

Wanneer je geboortekaartjes zonder extra bewerkingen voor 15.00 uur bestelt, worden ze diezelfde dag verwerkt. Afhankelijk van de post worden de kaartjes de volgende dag bij je geleverd, ook op zaterdag. Wanneer je op vrijdag ná 15.00 uur of in het weekend bestelt, dan worden de kaartjes de daarop volgende maandag verwerkt en zul je de kaartjes op z'n vroegst op dinsdag ontvangen. Geboortekaartjes met extra bewerkingen zoals met folie of op hout hebben een langere levertijd van ongeveer 3-5 werkdagen.