Zomeractie! Bestel een gratis proefdruk en maak kans op € 100 shoptegoed!
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Nijntje geboortekaartjes

Een nijntje geboortekaartje is altijd een mooie geboorte aankondiging van jouw zoon of dochter! Met de nostalgische personages van Dick Bruna. Ga bijvoorbeeld voor nijntje in goudlook, een nijntje kaartje met speciale vorm of een minimalistisch kaartje. Leuk!

Filter
Filters

Unieke nijntje geboortekaartjes

Op zoek naar een origineel kaartje? Hier vind je de leukste geboortekaartjes met het bekende konijntje nijntje! Originele kaartjes, de oren van nijntje, dansend konijntje, met ballonnen, en veel meer. 

Dick Bruna

Binnen de nijntje geboortekaartjes is er een speciale Dick Bruna lijn. Dit zijn babykaartjes met nijntje op de voorkant én herkenbare nijntje kleuren zoals geel, blauw, oranje en groen. Kijk eens naar het kaartje Luuk, Lotte of Emma en spot het konijntje nijntje! Wist je dat er ook sluitstickers zijn ontworpen, speciaal voor deze kaartjes? Zo kun je je geboortekaartjes extra mooi verzenden.

Traditioneel

Naast Dick Bruna is er ook de traditionele lijn van nijntje kaartjes. Dankzij het gebruik van lichte kleuren zoals roze, blauw en grijs zijn deze kaartjes super lief. Wellicht vind jij hier wel het perfecte geboortekaartje! Kijk eens naar de vierkante babykaartjes Amy en Olivier, of smalle kaartjes zoals Fleur en Ruben. Om je geboortekaartjes extra mooi te versturen en niet zo veel te hoeven schrijven, kun je gebruik maken van adresstickers in dezelfde stijl als je geboortekaartje.

de blije doos

Binnen de nijntje collectie is er een lijn ontwerpen gebaseerd op de blije doos. Misschien herken jij wel de patronen en printjes op deze kaartjes. Kraft en en stippen van deze kaartjes zijn hetzelfde als op de blije doos, leuk en lief! Kijk eens naar de vierkante kaartjes van Bram en Lucas. Of vind je een smaller kaartje mooier? Dan kun je ook kijken naar de kaartjes van Thijs en Brent

Andere figuren

Herken jij deze figuren? Naast nijntje het konijntje zijn er ook het meisje en het jongetje. Ben jij een dierenliefhebber? Dan kun je ook kijken naar de kaartjes Laurens met de giraffe of Sophie met het olifantje, super lief! Naast deze leuke geboortekaartjes zijn er ook bijpassende sluitstickers om je geboortekaartjes extra mooi te versturen! 

De kracht van Dick Bruna is zijn eenvoud. Daarom is het niet mogelijk om het design van de kaartjes van de nijntje collectie aan te passen. Vanzelfsprekend kun je de tekst wel personaliseren.

Jongen, meisje of weet jij het geslacht nog niet?

Weet jij al of je een zoon of dochter krijgt? Dan kun je specifiek kijken naar de nijntje jongens- of meisjes geboortekaartjes. Maar er zijn ook veel nijntje babykaartjes die je voor zowel een zoon of dochter kunt gebruiken. Zoals bijvoorbeeld het kaartje Benjamin of Tess. Ook handig als je het geslacht niet wilt weten en je wilt laten verrassen bij de geboorte. 

Mooi verzenden

Je kunt je geboortekaartje extra mooi verzenden door het gebruik van adresstickers en sluitstickers. Dit scheelt veel schrijfwerk en het dicht likken van de enveloppen, super handig! Wist je dat je ook kunt kiezen uit nijntje sluitstickers? Voor elk nijntje geboortekaartje is er wel een toepasselijke sluitzegel. Het geboortekaartje is het eerste wat familie en vrienden van je baby zien. Extra leuk dus om je geboortekaartjes mooi te verzenden! 

Geboortekaartje gekozen?

Wanneer je jouw geboortekaartje hebt gekozen kun je een gratis proefdruk bestellen met de code WIJPROEF. Dit is handig, want dan kun je nog even de tekst, kleur en het papier in het echt controleren.

Levertijden van de geboortekaartjes

Wanneer je de nijntje kaartjes zonder extra bewerkingen voor 15.00 uur bestelt, worden ze diezelfde dag verwerkt. Afhankelijk van de post wordt een proefkaartje van nijntje de volgende dag bij je geleverd, ook op zaterdag. Wanneer je op vrijdag ná 15.00 uur bestelt, dan worden de kaartjes de daarop volgende maandag verwerkt en zul je de kaartjes op dinsdag ontvangen. Bekijk hier alle informatie over de levertijden >>