• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes jungledieren

Jungledieren geboortekaartjes voor de stoere baby's onder ons. Schattig gemaakt door de aquarelstijl. Super leuk voor de kleine, gezellig met de jungledieren! Nog leuker om op hout te laten drukken of de naam in folie te laten drukken. Dan straalt het kaartje nog meer!

Filter
Filters

Geboortekaartjes jungledieren

Ga mee op safari en ontdek onze geboortekaartjes met wilde dieren in de jungle. Spot de schattige giraf, de lieve olifant of het kleine welpje. Onze jungle geboortekaartjes voor jongens en meisjes zijn uniek en handgemaakt. Kies en bestel nu jouw favoriet!

Geboortekaartje giraf

Dikkertje Dap was al groot fan van dit prachtige dier. Met een lange nek en een prachtig patroon zijn giraffes een welkome en lieve gast op mooie geboortekaartjes. De giraffen op onze kaartjes zijn handgemaakt in watercolor stijl, en dat zorgt voor een zachte, rustige uitstraling. Een leuke optie voor jouw zoon of dochter!

Geboortekaartje olifant

Hoe leuk is dat: een geboortekaartje met olifant! Deze grijze verschijning komt in verschillende kaartjes terug, en allemaal zijn ze even schattig. Bijvoorbeeld de schattige aquarel olifant, of juist het lieve olifantje zoals op kaartje Bram of Evi. Welke is jouw favoriet? 

Dieren geboortekaartjes 

Ook leuk: geboortekaartjes met bos en oceaan dieren. Verken het bos en spot leuke bosdieren, zoals een hert, vos en beer. Of kies een lieve walvis of leuke haai. Pas op: deze kaartjes zijn alleen voor stoere baby’s!

Compleet in stijl

Bij WIJ Geboortekaartjes vind je niet alleen geboortekaartjes met jungledieren. We hebben ook sluitstickers en adresetiketten met een dier of palmboom, zodat je je jungle geboortekaartje in stijl kunt versturen. 

Gratis proefkaartje met dieren

Erachter komen of een geboortekaartje met jungledieren in het echt net zo leuk is als op je scherm? Bestel dan nu een proefkaartje. Deze is gratis met de code WIJPROEF. Ga je voor een houten kaartje of eentje met folie, dan geldt er een toeslag.