• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Thema
Kleur
 Toon meer

Mooi versturen met aandacht

Je bent helemaal tevreden over je nijntje geboortekaartje, fijn! Maar hoe ga je ze straks versturen? Ja natuurlijk, in een envelop. Maar behalve de standaard witte envelop kun je ook kiezen voor een envelop met een kleurtje die past bij jouw geboortekaartje. Je maakt je envelop nog mooier door hem dicht te plakken met een bijpassende nijntje sluitzegel! 

nijntje sluitzegels

Er zijn verschillende soorten nijntje sluitstickers. Er zijn neutrale nijntje sluitzegels die passen bij veel verschillende soorten nijntje geboortekaartjes, zoals bijvoorbeeld nijntje lijnennijntje springt en nijntje minimalistisch. Door de witte achtergrond en nijntje getekend in contouren passen deze sluitstickers eigenlijk wel bij álle nijntje geboortekaartjes.

De kracht van Dick Bruna is zijn eenvoud. Daarom is het niet mogelijk om het design van de sluitstickers van de nijntje collectie aan te passen.

Sluitzegel van nijntje met kraft of groen

Behalve de echt neutrale sluitstickers met witte achtergrond, kun je ook voor kiezen voor een sluitzegel met een groene kleur of kraft. Hiermee geef je nog niet teveel weg, het blijft een vrij neutrale sluitzegel en je kunt hieraan nog niet zien of jullie een zoon of een dochter hebben gekregen. Het maakt je envelop echt af. Kraft is meer stoer en zacht groen is meer lief. Net wat jullie willen en wat er bij jullie geboortekaartje past. Bekijk bijvoorbeeld eens nijntje kraft groen, nijntje groen, nijntje stipjes groen, nijntje cirkel stippen groen of nijntje witte lijnen groen.

nijntje sluitstickers voor een jongen of meisje

Je kunt ook kiezen voor een sluitzegel met een roze of blauwe achtergrond of elementje. Hiermee laat je meteen zien of er een jongen of een meisje is geboren en deze sluitzegels passen extra goed bij jouw blauwe of roze nijntje geboortekaartje voor een jongen of een meisje. Blauwe sluitstickers voor een jongen zijn bijvoorbeeld nijntje blauw met armen over elkaar en nijntje staan blauw. Roze sluitzegels voor een meisje zijn bijvoorbeeld nijntje stipjes rozenijntje minimalistisch rozenijntje roze met armen over elkaar en nijntje roze.

Passend bij één specifiek geboortekaartje

Er zijn ook sluitstickers die natuurlijk bij meerdere kaartjes passen, maar er is wel één specifiek geboortekaartje waar deze zeker bij past. Zoals bijvoorbeeld de sluitzegel nijntje met beer, hierop zie je nijntje staan die een knuffelbeer vasthoudt. Deze sluitsticker past helemaal bij geboortekaartje Benjamin, want hierop zie je ook weer dezelfde afbeelding staan van nijntje met knuffelbeer. 

Sluitzegels met dieren van Dick Bruna

Er zijn ook sluitstickers van Dick Bruna met daarop een jungle dier zoals een leeuw, olifant of giraffe. Ook hierbij zijn leuke bijpassende geboortekaartjes. Zo past de sluitzegel Dick Bruna blauwe leeuw goed bij geboortekaartje James. De sluitzegel Dick Bruna bruine olifant past goed bij geboortekaartje Sophie. En de sluitzegel Dick Bruna giraf geel past goed bij geboortekaartje Laurens.

Sluitstickers kiezen voor gemak

Behalve dat sluitzegels er heel leuk uit zien en echt iets toevoegen aan de verzending van je geboortekaartjes, zorgen ze ook voor een hoop gemak. Je hoeft namelijk geen enveloppenflappen in te steken of dicht te likken. Je plakt er gewoon een sticker op en klaar! Nog meer gemak? Denk dan ook eens aan een leuke adressticker!

Informatie over sluitzegels

De doorsnede van een sluitsticker is 4 cm. Op 1 vel zitten 24 stickers. Wanneer je je sluitstickers meebestelt met je geboortekaartjes, worden ze meegestuurd in hetzelfde pakket en ontvang je alles bij elkaar op hetzelfde moment. Het is ook mogelijk om de sluitzegels los apart te bestellen. In dat geval worden de sluitstickers verstuurd met de gewone brievenbuspost, hierbij krijg je géén track en trace code. Omdat sluitstickers op maat worden gemaakt, valt dit product niet onder het retourrecht.