• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes
Voor een ...
Kaarttype
Formaat
Thema
 Toon meer
Kleur
 Toon meer
Foto
Extra bijzonder
Enveloppen formaat

Geboortekaartjes goudlook

Liever geen folie? Neem dan een kijkje bij de goudlook geboortekaartjes. Een mooie kleur om te verwerken op het babykaartje van je zoon of dochter. Gecombineerd met bijvoorbeeld roze, blauw of groen. Prachtig! Wil je zien hoe het kaartje eruit komt te zien? Bestel dan een gratis proefdruk.

Filter
Filters

Goudlook op je geboortekaartje

Het is helemaal hot, een gouden touch op je geboortekaartje. Goudlook is niet hetzelfde als goudkleur of goudfolie. Goudlook is eigenlijk een soort afbeelding van glimmend goud. Het staat prachtig als je één elementje zoals een nijntje, babyvoetjes, een dier, hartjes of spetters in goudlook op je geboortekaartje hebt staan. 

Goudlook of goudfolie?

Als je wilt dat het elementje op je geboortekaartje écht glimt, dan kun je dat elementje in een aparte goudfolie laag op je geboortekaartje laten drukken. Dat is dus anders dan bij goudlook, waarbij het gewoon een afbeelding is. Voor goudfolie betaal ook iets meer.

Mooi verzenden met goudlook

Verzend je geboortekaartjes extra mooi met sluitstickers in dezelfde stijl als je geboortekaartje. Hoe mooi om je envelop dicht te plakken met een sluitzegel met een goudlook hartje?! Er zijn ook adresstickers met goudlook elementjes!