Terra jungle dieren geboortekaartje meisje koperfolie Amber

13 x 13 dubbel
of zet op je verlanglijstje

Giraf en olifant in een terracotta jungle

Is dit het groene geboortekaartje voor jullie meisje? Op dit geboortekaartje voor een meisje staat een stoere giraf samen met een olifant in een terracotta geschilderde jungle vol met palmbomen. De luchtballonen sieren de lucht. 

De naam van jullie dochter staat in het midden en in sierlijk koperfolie valt deze extra op. In de rechterhoek ook sierlijke details in folie.

Folie is een extra glimmend laagje op een element op de kaart. Je kunt het voelen als je met je vinger over het kaartje aait.

Je kunt op dit unieke babykaartje gemakkelijk zelf de kleuren, illustraties, teksten en lettertypes aanpassen naar wens. Zowel teksten als 'zwarte illustraties' uit onze beeldbank kun je laten drukken in folie. Hierbij kun je dan bij 'kleuren' aangeven in welke foliekleur (goud, koper, zilver, rosegoud, wit of zwart) je het gedrukt wilt hebben.

Gebruik bij de bestelling van je eerste proefdruk de code WIJPROEF. Wanneer je in je winkelmandje kiest voor de optie folie, dan geldt een toeslag. Geen folie? Dan is je eerste proefdruk gratis.

  • 13 x 13 dubbel

Bestel een gratis proefkaartje!

Kortingscode: WIJPROEF

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verwerkt.

VARIANTEN OP DIT DESIGN

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code