• Eerste proefdruk GRATIS
  • Snelle levering & mooie kwaliteit
  • Keuze uit 2100+ kaartjes

Perfecte geboorte aankondigingen

Je kleintje is er (bijna)! Met welke geboorte aankondiging ga jij dat bekendmaken? Ga voor een perfecte geboorte aankondiging op een raam, zoals een raamsticker of geboortebord. Kies uit ons ruime assortiment van unieke stijlen, zoals dieren, bloemen en minimalistisch. Of maak een eigen ontwerp met onze editor. Leuk, en in de stijl van het geboortekaartje. Zie je de stijl van het geboortekaartje er nog niet tussen staan? Neem dan contact met ons op, dan zetten wij deze voor je klaar. 
Tip: bestel de aankondiging van tevoren, dat scheelt weer tijd in de kraamweek. Ook leuk om te geven als kraamcadeau!

Geboorteborden voor jongens en meisjes

Met een uniek geboortebord kan niemand meer om de komst van jouw zoon of dochter heen! Een prachtige eyecatcher om de geboorte aan te kondigen. Kies jouw favoriete thema, zoals met een ooievaar, nijntje of dieren en personaliseer deze eenvoudig in onze editor. Uiteraard kun je ook zelf een geboortebord maken.

Kies jouw favoriete geboortebord

Raamsticker geboorte

Uniek: een geboorte raamsticker! Een mooie ronde geboorte aankondiging voor op het raam. Kies de stijl die bij jouw kleine jongen of meisje past. Ga bijvoorbeeld voor een raamsticker met bloemen, dieren of nijntje. Een raamsticker personaliseren gaat eenvoudig in onze editor. Of maak je eigen ontwerp. Voor welke ga jij?

Bekijk alle geboorte raamstickers
Geboortebord floral roze aquarel Mila
Raamsticker meisje nijntje waterverf roze Suzanne
Geboortebord meisje watercolor leeuw Yara
Raamsticker jongen jungle leeuw Lewis