Sluitsticker groen met gouden maan

4 cm per sluitsticker
of zet op je verlanglijstje
€ 5,95 per vel

Donkergroen met gouden halve maan

Verzend je geboortekaartjes extra mooi in enveloppen dichtgeplakt met een sluitsticker in dezelfde stijl als je geboortekaartjes. Deze sluitzegel met een gouden halve maan op een hip donker groene achtergrond past goed bij geboortekaartje Morris.

In onze ontwerptool kun je gemakkelijk kleuren, illustraties, teksten en lettertypes aanpassen naar wens. Dit werkt hetzelfde als met de geboortekaartjes. Zo kun je altijd een prachtige unieke sluitzegel maken die helemaal past bij jouw unieke geboortekaartje.

Het is ook mogelijk om de maan in glimmend goudfolie (ipv goudkleur) te laten drukken. Wanneer je dit wilt, kun je kiezen voor goudfolie in de ontwerptool. Voor sluitzegels met folie geldt een eenmalige toeslag voor de opstartenkosten van € 25, naast de kosten van € 5,95 per vel.

Geef in je winkelmandje aan of je folie wilt of niet. De levertijd voor sluitstickers met foliedruk is iets langer dan voor gewone sluitstickers. Je kunt uit gaan van ongeveer 5 werkdagen.

Er zitten 24 sluitstickers op een vel.

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is dezelfde dag verwerkt.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code