Veelgestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Bestellen sluitstickers
- Ik kan geen sluitsticker vinden die past bij mijn kaartje, wat moet ik doen?

Wanneer je geen sluitsticker kunt vinden die past bij jouw kaartje, dan is het mogelijk om om je eigen sluitsticker te maken. Dit kun je doen met je eigen beelden of met beelden uit onze beeldbank. Zelf je sluitsticker maken kun je doen door te kiezen voor het product 'Sluitsticker op maat'. Deze kun je vinden bovenaan de pagina sluitstickers. Mocht je een sluitsticker willen met beeld van jouw geboortekaartje, stuur ons dan een e-mail met je wensen en welk kaartje je hebt gekozen. Onze designers helpen je dan graag verder.


- Klopt het dat ik mijn eigen sluitsticker niet terug zie in mijn bestelling?

Ja, dit klopt inderdaad. Je ziet jouw eigen ontwerp wél bij jouw designs. In het winkelmandje tonen we altijd de basis afbeelding. Jouw ontwerp komt wel gewoon bij ons binnen en zal ook zo gemaakt worden.

- Wat is het formaat van een sluitsticker?

De doorsnede van een sluitstickers is 40 mm. Op 1 vel zitten 24 sluitstickers.


- Wat is de levertijd van de sluitstickers?

Wanneer je de sluitstickers bestelt zonder kaartjes, hanteren wij een productietijd van 2 werkdagen. Vervolgens worden de sluitstickers verzonden met de gewone brievenbuspost, hierbij krijg je géén track en trace code. Omdat de post er een aantal dagen over doet om de sluitstickers af te leveren, raden wij aan om de sluitstickers ruim van te voren te bestellen. Dan weet je zeker dat je ze op tijd in huis hebt. Wanneer je de sluitstickers bestelt samen met je kaartjes, worden de sluitstickers meegestuurd in hetzelfde pakket met je kaartjes en ontvang je alles tegelijk op hetzelfde moment. Ter informatie: omdat sluitstickers op maat worden gemaakt, valt dit product niet onder het retourrecht.


- Hoe kan het dat de kleuren van het geboortekaartje en de sluitsticker iets afwijken t.o.v. elkaar?

Dit kleurverschil komt door het gebruik van verschillende soorten papier. De sluitstickers worden gedrukt op stickermateriaal. De geboortekaartjes worden gedrukt op een andere soort papier. Hierdoor zal er altijd kleurverschil zijn, zelfs wanneer je dezelfde kleurcode gebruikt. Het kleurverschil zal echter meer opvallen bij zachte kleuren dan bij fellere kleuren. Wij raden aan om hier rekening mee te houden.

- Is het mogelijk om mijn sluitstickers te retourneren?

Nee, het niet mogelijk om sluitstickers te retourneren. Reden hiervoor is dat sluitstickers een gepersonaliseerd product zijn, omdat deze per bestelling op maat worden gedrukt.

- Ik wil een sluitsticker opmaken, hoe doe ik dat?

Het is mogelijk om een achtergrond, illustraties, teksten en een eigen afbeelding toe te voegen. Hierbij kun je o.a. kiezen voor andere kleuren, mate van transparantie, spiegelen etc... Let er bij het ontwerpen van je sluitsticker op dat je alles opmaakt bínnen de stippellijn. Daaromheen zie je ook nog een doorzichtige ronde rand, dat is de snijlijn. Alles wat buiten deze rand staat wordt eraf gesneden. Het is wel mogelijk om onderdelen over de rand te plaatsen, maar zorg er daarbij wel voor dat bijv. een tekst of een hoofd RUIM binnen de snijmarge staat. En zet ook geen kleine witrandjes rondom de sluitsticker. Let op: de positie op de sticker kan iets fluctueren, houd hier rekening mee bij het ontwerpen.

- Wat is de prijs van sluitstickers?

Voor 1 vel met 24 stickers betaal je € 5,95.Wanneer je kiest voor folie op je stickers, betaal je € 25 opstartkosten voor deze extra bewerking en vervolgens de gewone € 5,95 per vel.