Veelgestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Bestellen etiketten
- Ik wil adresetiketten bestellen, hoe doe ik dat?

Zorg er eerst voor dat je een account hebt, want daar kun je je adressen bewaren en klaarzetten. Hieronder de stappen die je kunt volgen om adresetiketten te bestellen:
 1. Ga naar 'Mijn Account'

 2. Ga in je account naar 'Bibliotheek: Mijn adressen & etiketten'

 3. Hier kun je je adressen invoeren of uploaden via een voorbeeld exceldocument. (Laat in dit document de kolomindeling intact, anders komen de adressen verkeerd op het adresetiket)

 4. Kies je gewenste adresetiket

 5. Kies je gewenste lettertype

 6. Plaats je adresetiketten in je winkelmandje en bestelBehalve etiketten mét adressen, is het ook mogelijk om etiketten zonder adressen te bestellen.


- Ik wil een etiket op maat te laten maken, is dat mogelijk?

Ja, dit is mogelijk. Neem contact met ons op via de mail en laat ons weten wat je wensen zijn. Vervolgens zullen wij je dan een voorstel mailen met een ontwerp. Indien je hier tevreden mee bent, ontvangen wij graag je akkoord. Let op: het is niet mogelijk om aflopend te bedrukken op een etiket. Mocht je dit willen, dan zal er altijd een witrandje zichtbaar zijn. Bij het bestellen van de etiketten kies je voor het design 'etiket op maat'. Vervolgens passen wij dit design in de order aan naar het door ons gemaakte ontwerp. De prijs van etiketten op maat is € 6,95 per vel. Op één vel bevinden zich 16 stuks. Het maken van een etiket op maat kost een paar dagen tijd vanwege het ontwerpen en het goedkeuren ervan. Indien je alléén etiketten bestelt (zonder kaartjes), dan rekenen we hier ook nog € 25 design- en afhandelingskosten voor.


- Hoeveel etiketten bevinden zich op 1 vel?

Op 1 vel bevinden zich 16 etiketten. Wanneer je je adressen hebt geüpload, wordt er automatisch berekend hoeveel vellen met adressen er nodig zijn. Het is mogelijk om hier ook nog vellen aan toe te voegen met alleen het design erop gedrukt, zonder adressen. Dit kan handig zijn om te gebruiken voor adressen die je met de hand wilt schrijven. Indien een vel niet helemaal vol is met adresetiketten, wordt hierop nog wel etiketten met het design gedrukt. De afmeting van een etiket is 99x34 mm.

- Ik heb problemen met het uploaden van het excel bestand. Wat moet ik doen?

Er kunnen verschillende dingen aan de hand zijn waardoor je problemen ervaart.
 1. Bekijk eerst of de kolomindeling van het exceldocument intact is gebleven.

 2. Bekijk welke versie van Excel je gebruikt. Indien deze al wat ouder is, kan het zijn dat je hierdoor problemen ervaart.

 3. Bekijk of je misschien vreemde tekens gebruikt zoals & ; : ' etc. Dat kan ook problemen geven.Probeer eens om een nieuw schoon excelbestand in te laden. Ervaar je vervolgens nog steeds problemen, mail ons dan jouw excelbestand toe. Dan gaan wij kijken of het ons wel lukt.


- Ik wil mijn adressen uploaden naar mijn account, hoe doe ik dat?


 1. Log eerst in op je account.

 2. Vervolgens ga je in je account naar 'Bibliotheek: Mijn adressen & etiketten'.

 3. Daar kun je je adressen uploaden via een voorbeeld exceldocument te uploaden of je kunt de adressen handmatig invoeren.Wanneer je gebruik maakt van het voorbeeld exceldocument, is het belangrijk om de kolomindeling van het exceldocument intact te laten, anders komen de adressen verkeerd op het adresetiket. Voeg dus géén kolommen toe en verwijder ze ook niet. Je kunt gewoon velden leeg laten wanneer ze niet ingevuld hoeven te worden. Zo komen de adressen goed op het etiket. Kolommen breder maken mag wel. Maar zorg ervoor dat je kolommen NOOIT verwijderd.


- Wat is de levertijd van de etiketten?

Wanneer je etiketten bestelt zonder kaartjes, hanteren wij een productietijd van 2 werkdagen. Vervolgens worden de etiketten verzonden met de gewone brievenbuspost, hierbij krijg je géén track en trace code. Omdat de post er een aantal dagen over doet om de etiketten te bezorgen, raden wij aan om de etiketten ruim van te voren te bestellen. Dan weet je zeker dat je ze op tijd in huis hebt. Wanneer je de etiketten bestelt samen met je kaartjes, worden de etiketten meegestuurd in hetzelfde pakket met je kaartjes en ontvang je alles tegelijk op hetzelfde moment. Ter informatie: omdat etiketten op maat worden gemaakt, valt dit product niet onder het retourrecht.